Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

Hogyan fogyjunk tovább, és miért HYPOXI EDZÉSSEL?


Mikor szervezetünkben csökken a glükoz színt, az agy arra ad ki parancsot, hogy testünk kezdjen hozzá a zsírtartalékok felhasználásának, amellyel helyettesíteni tudja az energia biztosító glükozt. A zsírégetés folyamat beindítását segíti elő az alacsony szénhidráttartalmú ételek fogyasztása. A szervezetbe nem jut be elég glükoz, így testünk kénytelen lesz hozzányúlni a saját zsírok elégetéséhez.

Amennyiben a fogyás megáll, két dolgot tehetünk. Egyrészt csökkenteni kell a bevitt szénhidrát mennyiségét 15-20%-kal, másrészt növelni kell szervezetünk zsírégetési folyamatait.

Ezért áll le a fogyás:

A fogyás egy tökéletesen összeállított és betartott étrend mellett azért áll meg, mert a testsúly elérte azt a szintet, ahol a bevitt kalóriamennyiség már nem kevesebb, mint amennyire szüksége van a testnek. Ha 1500 kalóriás étrend mellett, az energiafelhasználás 2000 kalória naponta, akkor heti 3500 kalória deficitbe kerül a szervezet, vagyis heti fél kilót veszít a testsúlyból.

A fogyás következtében azonban szépen lassan csökken test kalóriaigénye, és amikor eléri az 1500 kalóriát, már nem fogy tovább. Nem a bevitt kalóriamennyiséget kell drasztikusan csökkenteni, hanem a kalóriaégetést felturbózni.

A megfelelő étkezés mellett ahhoz, hogy esztétikailag is kielégítő legyen a végeredmény, fontos az izomzat megőrzése! Gondoljunk csak bele: hogyan várhatjuk el, hogy kerekedjen a popsi, ha alig eszünk, vagy az órákon át tartó futással, illetve egyéb túl hosszúra nyúló és magasabb intenzitású aerob tevékenységgel a már a meglévő izmokat is lefaragjuk magunkról?

Ezért érünk célt a közepes intenzitású HYPOXI edzéssel, de csak akkor, ha edzés előtt és után közvetlenül nem fogyasztunk szénhidrátot és nem túl magas az edzés intenzitása. Egy magasabb és hosszabb tempó esetén ugyanis a felhasznált szénhidrátok (vérben keringő, májban és izmokban tárolt) után a gyorsabb energiaforrásként igénybe vehető izomzathoz nyúl a testünk.

A legfontosabb azonban az ún. utóégetés, amit HYPOXI edzéssel elérünk. Azaz nem az a kalóriamennyiség a fontos, amit közvetlenül edzés alatt elégetünk, hanem az, hogy hatásukra az anyagcsere minél tovább egy magasabb szinten működjön, és ily módon még órákon át "égessen".

Erre kiválóan alkalmas a Hypoxi edzés, mert megtörténik a kalória felhasználás /égetés/, és a nem túl nagy intenzitás mellett az izomzatból sem fog veszíteni a test.

Égetés nélkül nincs fogyás! Látszólag van, de sajnos ilyenkor a hasznos testszövetek kezdenek el fogyni. (izomzat). Heti fél kilónál többet nem tanácsos fogyni! A szervezet ennél nagyobb mértékű fogyás esetén "pánikba esik", s amint vége a gyorsított kúrának, nagyon gyorsan igyekszik visszaszedni az elveszített zsírtartalékokat. Ha valaki nagyon keveset eszik vagy koplal annak a szervezetében ketontestek keletkeznek. Ennek következményei az aceton szagú lehelet, a hányinger, a hányás, a gyengeség, a hasi fájdalom, a fáradtság, az aluszékonyság és a levertség is. A ketózis még enyhe állapotában is orvosi kezelésre szorul.

ypoxitrener Edések, Infraszauna, Testkezeléseink, az Oroszmasszázs, megnöveli a test nyugalmi anyagcsere sebességét és 6-8 órai utó zsírégetést biztosít. Az inzulinrezisztenciát is csökkenti és még az izomzatot sem fenyegeti nagyobb mértékben, ellentétben a monoton hosszan tartó aerob tevékenységekkel!Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) 4664 . látogatónk 2013. augusztus 14.-étől