Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

KOS (március 21. - április 20.) motto: "Én vagyok"

A kos jegyű emberre általában igaz, hogy őszinte, nyílt és szeretetre éhes. Mivel tüzes a jegy, túláradó temperamentum, lobbanékonyság, dinamizmus jellemző rá. Az életben kerüljenek bármilyen területre, vezető szerepre törnek. Bátrak, vakmerőek, vállalkozó szelleműek, de hiányzik belőlük az igazi kitartás. Rendkívül ambiciózusak, keresik a kihívásokat, szeretnek az élet valamely területén versenyezni másokkal. Ha sikerül elérniük céljaikat, akkor büszkeség tölti el őket. Nem tudnak, és nem szeretnek veszíteni. Legyen az munka, sport vagy játék, ha nem állnak nyerésre, elkedvenetlenednek és más munka, játék, sport után néznek. Egyik alapelvük, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.
Igen jól feltalálják magukat minden helyzetben, a nehézségekből ügyesen kivágják magukat. A legtöbb bajt konokságuk és türelmetlenségük okozza életükben. Nagyobb önuralomra volna szükségük, hogy ne rohanjanak fejjel a falnak, mint azt a Kosok oly gyakran teszik.
Nagyon határozott, ösztönös, szenvedélyes és törekvő jelleműek, saját elképzeléseiket tűzön-vízen keresztülviszik, olykor fejjel mennek a falnak. Ebből fakadóan sokszor csak a maguk kárán tanulnak.
Lobbanékony természetük és túlfejlett igazságérzetük miatt keverednek parázs vitákba.
Közvetlen, őszinte emberek, de szélsőséges szenvedélyekre hajlamosak. Jó a felfogásuk, de türelmetlen típusuak, szabadságra, önkifejezésre vágynak, ezért sokszor túlszárnyalják társaikat, szeretik a kihívásokat, bátran vállalnak kockázatot. Szükségük van a versenyhelyzetekre, a megmérettetésre, de mindig nagyon egyenesen, nyílt lapokkal játszanak, a ravaszság, szerepjátszás idegen tőlük. A függetlenség és az önállóság nagyon fontos számukra, szeretik a nyüzsgést, a mozgalmas és zajos helyeket, nagy mozgástérrel rendelkeznek.
Az emberiség vezetői gyakran kerülnek ki a Kosok közül, hiszen bármikor gondolkodás nélkül képesek feláldozni magukat egy eszméért, célért, vagy igazságért.
A Kos nagylelkű ember, aki hamar elfelejti sérelmeit. Segítőkész, szeretteinek minden helyzetben segít, mellettük áll, ha szükségük van rá.
Kapcsolataiban általában ő a domináns fél. Életvidám, energikus partnerre van szüksége.

Szerelem: Szerelem nélkül nem képes élni, mindig kell, hogy legyen mellette társ, aki mellett biztonságban érezi magát, aki szereti és odafigyel rá.
Akár nő, akár férfi, a legfontosabb számára, hogy partnere elismerje őt.
A Kos nők nem szeretik a határozatlan, gyenge jellemű férfiakat, inkább a magabiztos erős, szenvedélyes férfiakhoz vonzódnak. Persze általában épp az ilyen típusúakkal nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk, hiszen ők maguk is akaratosak, és irányító hajlamúak. A Kost szeretetéhsége miatt könnyű meghódítani, de szabadságvágya miatt könnyű elveszíteni is.

Munka: Ő a tipikus főnök, szervezésre, vezetésre termett. Óriási a munkabírása, a rövidtávú feladatok elvégzésére kiválóan alkalmas, a hosszantartó feladatokhoz azonban sokszor nincs türelme. Elsősorban azokat a feladatokat részesíti előnyben, amelyek több-kevesebb önállóságot tételeznek fel. A Kos szeret szabadúszóként dolgozni. A tudománytól a technikán át a kézművességig, a gyógyászattól a művészeteken, katonaságon át a szónok politikusig vagy ügyvédig akkor ér el eredményt, ha szóhoz juthatnak ezek a tulajdonságai: aktivitás, alakítóerő, dinamika, lendület.

Uralkodó bolygója: Mars
Eleme: tűz
Színe: piros, fehér
Köve: rubin, gyémánt
Alkata: kolerikus

Legjobban illik hozzá: oroszlán, nyilas
Legkevésbé illik hozzá: rák, halak

Ajándékötlet: egy sportautó vagy valamilyen csúcsminőségű tartozékok hízelegnek a Kos egójának, vagy ha befizetjük egy fotós szafarira egy hétvégi kalandtúrára, ahol kedvére fényképezhet.
Szeretik a hatalmi eszközöket, az egyedi tervezésű ruhákat, a vörös rózsát, a sportruházatot és a személyre szóló ajándékokat.

vissza a lap tetejére

BIKA (április 21. - május 20.) motto. "Én birtoklom"

A Bika föld-jegy lévén megbízható és anyagias. Alapvetően nyugodt és kitartó. A Bika legjellemzőbb vonása a kényelmesség. Szépen nyugodtan szeret dolgozni, tervezgetni, semmit soha nem siet el. A Bikának nagy az önuralma, nehezen lehet felidegesíteni, de ha a nyugalomnak vége, nehéz kibékíteni. Fő hibája, ha dühbe jön, rögtön támad, éles nyelvvel bírál, és jaj az ellenfélnek.
Szereti, ha minden a legnagyobb rendben megy, ha minden úgy alakul, ahogy eltervezte, komótosan halad előre.
Ez az út nem tér el a megszokottól, nem vág le ösvényekre, csak úgy indul el, ha tudja, hogy a választott pályán nem érheti kellemetlen meglepetés. Ragaszkodik elképzeléseihez, szinte befolyásolhatatlan. Legnagyobb erénye állhatatosságában rejlik, elszántan halad az útján, legyőz minden akadályt. A Bika-személyiség kulcsszava a biztonság, mind anyagi, mind érzelmi téren. A Bikát érzéki természete fogékonnyá teszi az élet örömeire. Szereti a szép ruhákat, a jó ételeket és italokat, az erotikát, érdeklik a művészetek a szépség és a kényelem, nem szereti, ha sürgetik, a kapkodás irritálja. Alapelve: lassan járj, tovább érsz. Semmihez sem kezd alapos körültekintés nélkül, és amibe belefog, azt be is fejezi. Alapvetően megbízható, józan ész és türelem jellemzi. Meghatározó életében az érzelmi és anyagi biztonság, ezért hatalmas és sokszor zabolátlan energiatartalékkal rendelkezik, szinte minden téren féltékenység jellemzi, azonban ez pozitív hajtóerőként is működhet nála. Mély, elemző gondolkodású, de könnyen túlhajszolja magát. Fogékony és nyílt partnerre van szüksége, mivelő csökönyös és zárkózott is lehet. Fontos számára a munka öröme, állandó kihívások, próbák elé kell állítania magát. Azért figyelnie kell az önmérsékletre is! Partnerként nagylelkű, kedves, figyelmes szerető. Olykor erőt vehet rajta a birtoklási vágy, ami érzelmi és anyagi dolgokra egyaránt kihat.
Mindent alaposan elgondol, gyakorlatias. Türelmes, kitartó típus, de sokszor nagyon makacs, Szereti a megszokott dolgokat, családközpontúság jellemzi, erős késztetést érez, hogy a szeretteinek kényelmes, boldog életet biztosítson.

Szerelem: A Bika korán érik, és hamar esik szerelembe. A hűséget komolyan veszi, és másoktól is elvárja. Birtoklási vágya meglehetősen féltékennyé teszi. Nem szereti a változatosságot, de kedveli a szenvedélyességet. Az udvarlás terén kitartó, ha valakit megszeret, mindent megtesz érte. A nyugalom, a család nála az első helyen áll. Ha meg szeretnénk hódítani egy hangulatos, különleges étterembe vigyük, vagy főzzünk neki valami nagyon ízleteset. Kedveskedjünk szép, ízléses ajándékkal. Amilyen lassan fogad valakit bizalmába a Bika, legalább olyan nehéz elveszíteni kegyeit.

Munka: Szeret dolgozni és van türelme, kitartása bármilyen munka elvégzéséhez. Szorgalmas és megbízható munkaerő. Ő az, aki a túlórát is minden zokszó nélkül vállalja. A Bika általában jó vezető. Szereti a pontos munkát, a szabályokhoz ragaszkodik. A természethez való vonzódása miatt sokszor találkozunk Bikákkal az olyan mesterségekben, amelyek kapcsolatban állnak a földdel, a növényzettel és az állatvilággal: állatorvosok, állattenyésztők, gazdálkodók. Mivel a Bikák jó kedélyű, vidám emberek, nem csoda, hogy megtalálhatók a vendéglátó- és szállodaiparban is. Jó formaérzékkel rendelkeznek és megbízhatók, ezért szép számmal akadnak köztük építészek, épületfestők, ácsok. Találunk Bikák között szabókat, lakberendezőket, kárpitosokat, szobrászokat, vagy művészek bármely típusát.

Uralkodó bolygója: Vénusz
Eleme: Föld
Színe: zöld, rózsaszín, fehér
Köve: smaragd
Alkata: melankolikus

Legjobban illik hozzá: szűz, bak
Legkevésbé illik hozzá: oroszlán, nyilas

Ajándékötlet: nagyra értékeli az aranyórát, az ínyenc ételeket vagy az egyedi tervezésű kiegészítőket. A jó minőségű csokoládé, a drága, illatos, olajos krémek, luxuscikkek aző kedvére vannak. A külső megjelenés fontos számára, ezért az ajándék mindig szépen legyen becsomagolva.

vissza a lap tetejére

IKREK (május 21. - június 21.) motto: "Én gondolom"

Az Ikrek jegyben két szülött lakozik egy testben, ezért van az hogy még önmagukkal sincsenek tisztában.
Az Ikrek-jegyű emberre a pezsgés, a kifogyhatatlan energia birtoklása jellemző.
Egyáltalán nem otthonülő típus, épp ellenkezőleg. Minden bulin ott van, minden jó mókából kiveszi a részét. Kíváncsi, tanulékony, az unalomtól elkedvenetlenedik, sokoldalú, sok mindenhez ért, éppen ezért sokszor felületes. Hatalmas tudásszomj jellemzi, minél többet tud, annál nagyobb biztonságban érzi magát. Mindig nyitott a világra és az emberekre, tudásszomja már-már csillapíthatatlan.
Vitás helyzetekben ő a biztos nyerő, a legkeményebb ellenfelének is bebizonyítja, hogy a fehér valójában fekete. Nagyon szeret utazni és világot látni. Kedveli a változatosságot, gyorsan vág az esze. Hirtelen fellelkesedik és minden létező dologba belevág, ám ritkán fejezi beőket, mivel idő előtt rájuk un, vagy épp újabb, érdekesebb feladat köti le figyelmét. Hibája, hogy szétforgácsolja maguát, nem bontja ki tehetségének megfelelően képességeit, nem tud szívósan harcolni, küzdeni egy célért. Cselekedeteiben gyakran határozatlan, ideges, ingerlékeny, ezért jó, ha magánál határozottabb társat választ, aki segítségére van akkor is, amikor sikertelenség vagy kudarc esetén kedélybeteg, depressziós lesz. Általában labilis idegalkatú, ezért kitartó, kemény munkára kevésbé alkalmas. Ha túlhajszolja magát, lelkileg is összeroppanhat.
Az Ikrek, éppen bizonytalan lelki beállítottsága miatt, nem teljesenőszinte környezetéhez. Pontosabban: csak annyit hajlandó elmondani számukra, ami szerinte rájuk tartozik.
Nagyon szeret beszélni, állandó közléskényszer jellemzi, sokszor fordul a média felé, szívesen vesz részt vitákban. Ügyesen forgatja a szavakat, talpraesett, mozgékony, racionális gondolkodású, könnyen koordinál, főleg mély intellektuális kapcsolatokra törekszik. Rengeteg energia szorult belé, szívós, örök fiatal típus.

Szerelem: Szerelmi élete kalandos, változatos, semmiképp sem unalmas, így a hűséggel is hadilábon áll, mivel az újdonságot keresi, s kíváncsisága az, ami folyton űzi.
Az Ikrek férfi nem a legjobb férjanyag, de a nő sem a legjobb háziasszony vagy családanya.
Kizárólag intelektuális párkapcsolatokban érzi jól magát.
Legyen férfi vagy nő, légies megjelenésével, könnyed humorával mindenkit elvarázsol. Az Ikreknek szüksége van arra, hogy párkapcsolata ne csak testi, de szellemi, lelki kielégülést is nyújtson számára. Fontosak az izgalmas, színes programok utazások, játékok és baráti összejövetelek. Ha mindez megvan, ráadásul társával képes érdekes dolgokról vitatkozni vagy hajnalig elmélyülten beszélgetni, akkor a szerelem biztos alapokon nyugszik.

Munka: Az ideális munkahely számára az ahol a munkavégzés helye és ideje rugalmas, ahol nem unatkozik, sokoldalúságát kamatoztathatja. A tanulás nála sosem ér véget, mindig talál valamit, ami számára érdekes lehet, amiről még nem tud eleget. Jó író, újságíró, riporter lehet. Csábítja a média világa, és itt minden nehézség nélkül megállja a helyét. A legegyszerűbb élethelyzetet is képes szellemesen elmesélni vagy leírni. Remek szónok, ezért politikai, előadói, tolmácsi pályán is kitűnően megállja a helyét.

Uralkodó bolygója: Merkúr
Eleme: levegő
Színe: sárga, fekete, fehér piros pötyökkel
Köve: zöld turmalin, achát
Alkata: szangvinikus

Legjobban illik hozzá: mérleg, vízöntő
Legkevésbé illik hozzá: rák, bak

Ajándékötlet: szeretik az apró szerkentyűket, különösen a legújabb kommunikációs eszközöket. Ékszerekkel is örömet szerezhetünk nekik, csak úgy mint egy színházjeggyel vagy könyvvel.

vissza a lap tetejére

RÁK (június 22. - július 22.) motto: "Én érzem"

A Rák az érzékenység és a rokonszenv megtestesítője. A legcsaládcentrikusabb jellem, erősen kötődik a múlthoz, a gyermekkorához, az otthonhoz, és gyakran jellemzi egyfajta romantikus elvágyódás a "régi szép időkbe". Az összes jegy közül rá a legjellemzőbb az otthon biztonságának megteremtésére való törekvés. Igazi rákpáncélt képes növeszteni, ha családjáról vagy önmagáról an szó, rögtön működésbe lép védelmi rendszere. A Rák nagyon összetett személyiség, állandó hangulatváltozása miatt nehéz megérteni őt. Születésénél fogva gondoskodó,
védelmező természetű. Anyai ösztönei segítségével képes bárkivel hosszantartó kapcsolatot teremteni. Élete központi feladatának tekinti a saját lakás vagy ház megszerzését, a hőn áhított otthon megteremtését. Büszke az eredetére, múltjára. Bátor kitartó, nagy ínyenc, rajong a szépségért, intuitív, nyughatatlan alkat, hallgat a megérzéseire, fantáziája gazdag, viselkedése sokszor szeszélyes.
Partnerként figyelmes, sokszor szentimentalista.
Hajlamos a rendetlenségre, gyűjtögetésre, nehezen néz szembe a jövővel, inkább a múltat fürkészi. Kedveli a gyerekeket, jó a zenei és művészi érzéke, általában humán pályákhoz vonzódik.
Memóriája megdöbbentően jó, évekkel később is képes a legapróbb részletekbe menően bármilyen - számára fontos - eseményt felidézni. A Rák típus élénk felfogású, minden területen képes kiválót alkotni. De szeret a maga ura lenni, beosztottként meglehetősen önfejű, nehezen kezelhető.
A Rák mivel nagyon érzékeny - és óvatos -, majdnem lehetetlen becsapni.
A Rák az a típus, a Szűz mellett, amelyik hajlamos még a hipochondriára. Ezért társaságukban nem tanácsos betegségekről beszélgetni, mert órákat hallgathatjuk a nem létező betegségeiket, sőt valószínű, most is halálos betegek.
Hibájuk gyakran felszínesek, barátaikat nem választják meg szerencsésen, illetve nem is választják, azok inkább esetlegesen állnak össze körülöttük. Ez a felszínesség olykor megbosszulja magát a munkában és barátságban is.
A Rák típusú nők igen gyakran lusták, kényelmesek, olykor tetten érhető, hogy hamisak is. Nagyfokú belső bizonytalanság érezhető rajtuk, s ezért, ha a partnerük erősebb karakter, hamar befolyása alá kerülnek, s egy idő után hozzá hasonlóan beszélnek, cselekednek.

Szerelem: Nagyon fontos számára a család, a harmónia. Tartós párkapcsolatban, hosszú, biztonságos házasságban él, a futó kapcsolatokat nem neki találták ki. Gyengéd, érzelmes, fantáziadús, romantikus programokat szervez, kiteszi a szívét a szerelméért. A Rák nő többnyire anyáskodóan bánik a szeretett férfival, a Rák férfi házias, segítőkész, nem ismer lehetetlent, ha társáról van szó. Monogám, szerelmi kalandokért nem teszi kockára családi békéjét. Hűséges, odaadó társakká válnak, csak tudni kellőket helyesen megközelíteni.

Munka: ő az egyik legszolgálatkészebb munkaerő. Alkalmazkodóképessége biztosítja, hogy jól beilleszkedjen munkahelye közösségébe. Előnyösen hasznosíthatja megérző, együttérző képességét, segítő, emberbaráti lelkületét, gyakori közöttük az óvónő, tanítónő. A legjobb utánzó, aki mindent vissza tud adni a látottakból-hallottakból, ezért szép számban kerülnek ki közülük színészek, zenészek, művészek. Sok Rák tanul történelmet, archeológiát, múzeumban vagy könyvtárakban is dolgozhatnak.

Uralkodó bolygója: Hold
Eleme: víz
Színe: fehér, zöld, rozsdabarna
Köve: holdkő, gyöngy
Alkata: flegmatikus

Legjobban illik hozzá: skorpió, halak
Legkevésbé illik hozzá: kos, vízöntő

Ajándékötlet: a rák mindennek örül, aminek köze van a múlthoz, így az antikvitások vagy egy régi mozifilm megtekintése jó ötlet. Az ezüst vagy a gyöngyékszereket, vagy az édes fehér virágokat is nagyra értékeli, csakúgy mint egy családi fényképet.

vissza a lap tetejére

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) motto: "Én irányítom"

Az Oroszlánokra általában elsősorban az élet szeretete, vitalitás, túlpezsgő életerő jellemző, szervező, irányító alkat. Könnyű felismerni, mert életerősek, hangosak, vidámak. Erős testalkatúak, masszív felépítésűek. Szeretnek mindig a társaság középpontjában állni, mindenben kitűnni társai közül. Jellemző rájuk az őszinteség és nyíltság. A jegy szülötte nagyvonalú, mindig segít, ha bajba jutott a segítségét kéri. Nagy önbizalommal és akaraterővel megáldott, ezért általában sikeres. Sokszor azt hiszi, mindenhez ő ért a legjobban. Ebben a helyzetben viselkedése fölényes, ellentmondást nem tűrő, általában céltudatos.
Hatalmas alkotószellem lakozik benne, ez bármilyen téren megnyilvánulhat. Erős egyéniség, akiben bátor szív és sértődékeny lélek lakozik. Magabiztos fellépését romba döntheti egy-egy kritika, amit nagyon nehezen bír. Királyi megjelenése tekintélyt parancsol, ez pedig nemcsak a külsőségekben, hanem gesztusaiban, viselkedésében is megnyilvánul. Egész megjelenése eleganciát sugároz. Szereti a játékot, a szórakozást, a társasági életet, egyszóval élvezi az életet minden percét, nem bírja a tétlenséget. Akkor érzi jól magát a legjobban, ha a figyelem központjában lehet. Az Oroszlán mindenből a legjobbat akarja. Ízlése jó, megszokta és elvárja, hogy mindig, minden a szája íze szerint alakuljon. Szereti az ékszereket, fontos számára a luxus, a márkás cikkek, az anyagi jólét. Az Oroszlán-szülött a folyamatos jelenben él. Amit éppen csinál, annyira fontos számára, hogy megfeledkezik a múltról. Kedveli a szépet és az utazást, sokszor beleszól más életébe.

Szerelem: Az Oroszlán szeret flörtölni, mindig keresi az újat. Hamar szerelemre lobban, ám a szerelem el is múlik, ha a másik fél nem izgalmas, színes vagy nagyvonalú. Hatalmas szíve van, tüzes, temperamentumos és játékos. az Oroszlán típus nem kifejezetten hűséges természetű a házasságában, kapcsolataiban. Érzelmileg és anyagilag is bőkezű, társának mindent megad mindaddig, amíg szeretetet, megbecsülést és csodálatot kap cserébe. Az Oroszlán nő magasra teszi a mércét partnerével szemben. Egyébként hűséges és megbízható társ, kiváló feleség és családanya rejtőzik benne. Az Oroszlán elvárja, hogy felnézzenek rá, csodálják őt. Nagyon kellemes partner, szórakoztató és nagyvonalú.

Munka: Azokban a munkakörökben érzi jól magát, amelyek lehetőséget adnak számára az önmegvalósításra, ahol a maga ura lehet és önálló döntéseket hozhat. Lelkesen veti bele magát a feladatok ellátásába és igyekszik azokat legjobb tudása szerint végrehajtani. Jó szervező, dinamikus, hatékony és vállalkozó kedvű. Szüksége van közönségre. Időnként azonban dicséretekkel, különféle elismerésekkel kell ösztönözni, különben sértettnek, csalódottnak érzi magát, s lustaság vagy közöny lesz rajta úrrá. Irányít, másokat dolgoztat, önmaga kevésbé szeret dolgozni, inkább a vezetői szerepet tölti be.

Uralkodó bolygója: Nap
Eleme: tűz
Színe: narancssárga, aranysárga, vörös, zöld
Köve: macska- vagy tigrisszem, rubin
Alkata: kolerikus

Legjobban illik hozzá: kos, nyilas
Legkevésbé illik hozzá: bika, bak

Ajándékötlet: minden feltűnő és fényűző dolgot imád, ami lehetőleg drága is.
Egy operapáholy vagy egy szállodai lakosztály mindig jó ötlet.
A kasmír és az arany is telitalálat, vagy egy kép róla díszkeretben.

vissza a lap tetejére

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) motto. "Én elemzem"

A Szűz kitűnő szellemi képességekkel rendelkezik. Felfogása gyors, logikája éles.
Kitűnő beszéd- és íráskészség jellemző rá. Jó az emlékezőtehetsége, a tapasztalatokat, tanultakat nem felejti el. Szorgalmas, tevékenykedő, gyakorlatias alkat, de szüksége van a biztató szavakra és irányításra, mert olykor elaprózza a dolgokat, elveszik az apró részletekben, "az a fontos, ami nem fontos" elv lesz úrrá rajta.
Rendszerető, szereti hasznosnak érezni magát. Jó megfigyelőképessége, kitűnő nyelvérzéke van.
Éles kritikai érzékkel rendelkezik, szívesen és gyakran bírál éles nyelvvel másokat, természetesen sérelmezi, ha ezek után őt is támadás éri. Erős önfegyelme van, ha elhatároz valamit, azt többnyire végigcsinálja.
Rendezett és tartózkodó életet él, óvatos, fél az ismeretlentől, sokszor aggodalmaskodik és érzékeny. Pontosan érzékeli a környezetéből felé irányuló jelzéseket. Ha rokonszenvet érez, rokonszenvvel válaszol, ha ellenszenvvel találkozik, visszahúzódik.
Nagy gondot fordít otthona tisztaságára, ez néha rend- és tisztaságmániává fokozódhat. Vagy a tisztálkodást viszi túlzásba, vagy a lakást szépíti, tisztogatja örökösen, vagy a ruhaneműt, fehérneműt teszi helyükre kínosan-pedánsan, gyűrődésmentesen, összehajtogatva.
Meglehetősen gyakorlatias beállítottságú. Az anyagi értékeket fontosabbnak tartja, mint a lelkieket. Hatalmas energiákat képes tervei megvalósításába fektetni. Kevésbé van bizalommal az élet és általában az emberek iránt, mert fél az ismeretlentől, ám ha érzi, hogy szeretik, akkor nyílt lesz, idegenekkel szemben azonban inkább tartózkodó. Mindig állja szavát, megbízható partner, az erkölcsi normákat tiszteletben tartja.

Szerelem: A szűz a szerelemben is kissé hűvös és tartózkodó. Inkább parázs, mint lobogó tűz. Nem ő a lánglelkű szerelmes, de egy tüzes partner felébreszti a szenvedélyét. Alapvetően óvatos a kapcsolataiban, sőt kezdetben kifejezetten bizalmatlan, így csak lassan lehet meghódítani a szívét. Ha azonban ez megtörtént, nagyon segítőkész, gondoskodó és alkalmazkodó partner lesz.
Nem épp a legromantikusabb, viszont mestere annak, hogyan kell egy kapcsolatot a hétköznapokban működtetni.

Munka: Nagy odafigyeléssel és megbízhatóan végzi munkáját, minden feladatot a legjobb képessége szerint próbál megoldani. Munkája gyümölcsét megbecsüli, tudja, hogy keményen megdolgozott érte. Megelégedést, sőt boldogságot talál a munkában. Azokon a területeken érvényesül leginkább, ahol a pontosság, az alaposság szükséges. Fő jellegzetessége az aprólékosság, egy Szűz akkor is mindig talál még javítanivalót, amikor mások már rég a jól végzett munkát pihenik ki. Leginkább neki valók a kritikusi, könyvelői kutatói, orvosi, ápolónői, tanári foglalkozások.

Uralkodó bolygója: Merkúr
Eleme: Föld
Színe: barna, zöld, fekete, pettyes
Köve: borostyán, kéktopáz
Alkata: melankolikus

Legjobban illik hozzá: bika, bak
Legkevésbé illik hozzá: ikrek, nyilas

Ajándékötlet: egyéves bérlet egy egészségklubba, vagy előfizetés egy magazinra tökéletes és gyakorlatias ajándék a szüzeknek. A lazítást segítő ajándékok és fényűző fürdőolajok is remek választásnak bizonyulnak, csakúgy mint bármi más ami a kedvenc időtöltéshez köthető.

vissza a lap tetejére

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) motto: "Én egyensúlyban tartom"

A Mérleg jegy szülötte számára a legfontosabb a harmonikus légkör. Elnevezéséhez mérten kiegyensúlyozottságra, harmóniára törekszik. Fontos számára a szépség, a feszültséget nehezen viseli. Ingatag jellem, nem szeret dönteni, inkább feladja a maga nézőpontját, csak vitába ne keveredjen. Fontos számára a társ, akire támaszkodhat, a magány fájdalmas számára. A családi fészekben és munkahelyen egyaránt a békét keresi. Bőkezű, adakozó, segít a bajbajutottakon. Sokak számára szimpatikus, hiszen árad belőle a szeretet, a kedvesség. Fő tulajdonságai közé tartozik báj, az elegancia, a választékosság.
Általában derűs és alkalmazkodó, romantikus. Jó a beszédkészsége, bár ritkán enged valakit olyan közel magához, hogy igazán mély dolgokról cseréljenek eszmét. Népszerű, társaságban sok barátja van. Ő maga is élvezi a társaságot, főként azt, hogy középpontban lehet. Igazi társasági ember, szeret ismerkedni. Szeret hódítani, flörtölni, de csak a játék kedvéért, mert élvezi saját vonzerejét. Szereti a luxust, a kényelmet, ezért könnyen elhanyagolja a testmozgást is, hajlamos a lustaságra, halogatásra.

Szerelem: Meglehetősen romantikus. Vonzó személyisége varázsával magához vonzza a másik nemet. Mint minden másban, itt is kiegyensúlyozottságra törekszik. Végső célja között házasság vagy elkötelezett kapcsolat szerepel, de addig nem vesztegeti az időt: szórakozik és flörtöl. minél több könnyedség és vidámság van egy kapcsolatban, annál jobban érzi magát. A külsőségek meglehetősen fontosak számára, ajándékokkal, figyelmességgel könnyen le lehet venni a lábáról. Igényli, hogy partnere udvaroljon, mert ekkor érezheti igazán, hogy működik vonzereje. A Mérleg nő igazi nő, szereti a szép ruhákat, és igényes magával szemben. A Mérleg férfi szereti, ha elcsábítják, nehezen kezdeményez.

Munka: Vonzódik művészetekhez, jó az ízlése és a szépérzéke. Mindezt jól hasznosíthatja olyan hivatásban, melyek a szépségiparhoz, a divathoz, dekorációhoz kapcsolódnak, de emberekkel való foglalkozás esetén is nagy szükség van a Mérleg-tulajdonságokra. Általában intelligens, jól megállja a helyét minden területen. Ugyanakkor jó diplomáciai érzékének köszönhetően született közvetítő. Egyedül nehezen boldogul, ezért illeszkedik be olyan könnyedén csoportokba, egyesületekbe. Számára a csapatmunka az ideális. Nem alkalmas kitartó, kemény munkára, mert elsősorban a szórakozás, a könnyű élet vonzza.

Uralkodó bolygója: Vénusz
Eleme: levegő
Színe: világos kék, rózsaszín citromsárga
Köve: zafír
Alkata: szangvinikus

Legjobban illik hozzá: ikrek, vízöntő
Legkevésbé illik hozzá: skorpió, bak

Ajándékötlet: mivel kiváló ízlése van, ezért az olcsó, ízléstelen ajándékok taszítják. A legjobb ha előkelő helyre szóló ajándékutalvánnyal lepjük meg őt.

vissza a lap tetejére

SKORPIÓ (október 24. - november 22.) motto: "Én kívánom"

A Skorpió jegy szülötte igen temperamentumos, rengeteg energia lakozik benne. Többnyire agresszív természetű, határozott fellépésű, mindig küzd valamiért. Nagyon kreatív, szereti kihívásokat, azokat a helyzeteket, amelyekben megmutathatja, mire is képes. Erős akaratú, kitartó, törekvő, többnyire fontos számára a hatalom, látszólagos nyugalma és keménysége mögött nagyon sérülékeny és finom érzésű kissé önfejű. Olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez. Hatalmas és sokszor zabolátlan energiatartalékkal rendelkezik, szinte minden téren féltékenység jellemzi, azonban ez pozitív hajtóerőként is működhet nála.
Mély, elemző gondolkodású, de könnyen túlhajszolja magát, fogékony és nyílt partnerre van szüksége, mivel ő csökönyös és zárkózott is lehet. Fontos számára a munka öröme, Állandó kihívások, próbák elé kell állítania magát. De azért figyelnie kell az önmérsékletre is! A Skorpió kettős lelkületű, jellemét nehéz kiismerni - vagy éppenséggel lehetetlen. Tele van ellentmondással, gyakran lelki és érzelmi összeütközésbe kerül önmagával. Bár keménynek és hidegnek mutatkozik, mégis érzelmes. Híres, hogy mindenkit kíméletlenül kiveséz. Számára csak két véglet van, rokonszenv és ellenszenv.
A Skorpió nő is meglehetősen erős, kemény karakter. Bár szereti családját és mindent megad számára, fontosnak érzi, hogy előre jusson hivatásában is.
Sem a munkában, sem a magánéletben nem ismer kudarcot. Újult erővel kezd neki mindennek, és nem ismer akadályt. Soha semmit nem csinál fél szívvel, a végletek embere. Tud egy időben erős és gyenge, hűvös és szenvedélyes lenni. Olyan, mint egy hatalmas, mély, hűvös és látszólag nyugodt óceán, melynek mélyében egy forrongó, bármikor kitörni kész vulkán rejlik. A Skorpió viselkedése általában tartózkodó, távolságtartó, e magatartás azonban csak védekezés, hisz könnyen sebezhető. Nem ritka hogy a legjobb védekezés a támadás elvét követi. Szócsatákban különösen otthon érzi magát, a Skorpió szavai valóban csípnek és szúrnak. Ha támadja valaki vagy rosszat állít róla, jaj az illetőnek: a Skorpió nem felejt és nem bocsát meg. Ha ellenfelét nem tudja azonnal megsemmisíteni, raktározza a sérelmét, és később, alkalmas pillanatban halálra zúzza, morzsolja. Hátulról támad, olyan pillanatban, amikor abszolút nem számít rá az illető. A Skorpió férfinak, nőnek mindig van rejtett arca is. Jellemzője, hogy inkább zárkózott, nem adja ki önmagát, viszont élénken érdeklődik barátainak titkai iránt, s olykor ezeket ki is fecsegi. Saját ügyeiben titkolódzó, ami nem tartozik másra azt nem mondja el.

Szerelem: Tipikus jellemzője még e jegynek a lobogó, nagy szenvedélye a szerelemben is. Ha szeret, tüzesen szeret, s meglehetősen féltékeny, szerelme tárgyát teljesen birtokolni akarja.
A hűség mégsem erős oldala, és bár házasságban többnyire kitart választott partnere mellett, ez nem akadályozza meg abban, hogy mellette másokat is meg ne ostromoljon, meg ne hódítson.
Nem könnyű a bizalmába férkőzni, akinek azonban sikerül, ahhoz kitartóan ragaszkodik. Birtoklási vágya erős, hajlamos féltékenységre, érzelmei hevesek, így nem csoda, hogy kapcsolatai többnyire viharosak. Általában elég későn, de mégis megtalálja élete párját. Családjáért mindent megtesz, kényelmet és anyagi biztonságot nyújt, társa pedig sosem fog mellette unatkozni.

Munka: Képzelőereje határtalan, fontos számára az önmegvalósítás elérése, így olyan munkát keres, amely biztosítja számára a kellő szabadságot és lehetőséget ad arra, hogy valamit létrehozzon. Mágnesként vonzza a misztikum és minden ami titokzatos. A rejtélyek megismerésének vágya a Skorpiónál intuitív képességekkel párosul, így aztán különös tehetsége van más emberek titkainak kifürkészéséhez. Hajlama, hogy rejtett dolgok után kutasson, arra ösztönzi hogy, tudományos felfedezéseket tegyen, de lélekbúvárnak vagy magánnyomozónak is kiválóan alkalmas. Az egészségügy óriási hasznát látja a nagy munkabírású, lelkiismeretes munkatársaknak.

Uralkodó bolygója: Plútó, Mars
Eleme: víz
Színe: mélyvörös, fekete, barna
Köve: topáz, türkiz
Alkata: flegmatikus

Legjobban illik hozzá: rák, halak, szűz
Legkevésbé illik hozzá: nyilas, vízöntő

Ajándékötlet: a Skorpió remek nyomozó lehet, így egy kalandokkal vegyíttet rejtelmes hétvége a legalkalmasabb ajándék. Egy okkult rejtélyekről szóló könyv szintén jó ötlet. Az egzotikus fehérnemüt vagy a bőrt mindkét nem értékeli.

vissza a lap tetejére

NYILAS (november 23. - december 21.) motto: "Én látom"

A Nyilas jegy szülötte rendkívül színes egyéniség. Optimista, derűs, becsületes jellem.
Igen kellemes és szeretetre méltó tulajdonságok jellemzik. Emberszerető, szereti a gyerekeket, az állatokat, minden iránt, ami környeztükben található, pozitív érzelmeket táplál. Általában bátor, egyenes,őszinte, utálja a kerülőutakat, a hamisságot.
Kedveli az újdonságokat, a változást, olykor türelmetlen, elmélkedő és lelkes alkat, aki töretlenül megy az önmaga által kiszabott úton.
Egyfelől fontos számára az élet élvezete, másfelől viszont bezárkózik a saját kis világába és elmélkedik az élet nagy dolgain. Szabadságra és függetlenségre vágyó. Nagyon energikus, minden feladat kihívás számára, így lelkesen vág bele. Állandóan új célokat állít maga elé, a jövőt fürkészi. Nyughatatlan, ezért nem mindig gondolja végig a dolgokat, hanem kalandszellemétől hajtva rögtön belevág. Éppen ezért sokoldalú és széles látókörű is, sok mindent csinál egyszerre. Nyitott az újdonságokra, izgatja az ismeretlen, vonzza a szabadság és kötetlenség, ezért kapcsolataiban sem tűri a szabadságát sértő korlátozásokat. Az utazás, a felfedezés a megismerés vágya vezérli. Remek a humorérzéke és kommunikációs készsége, nagyon szórakoztató tud lenni, ezért aztán a társaság kedvence. Született színész. Mindig kész ismeretei bővítésére, látóköre kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére. Vidámságot, derűt, életszeretetet sugároz környezetére. Aktív személyiség, fontos számára az önkifejezés. A Nyilas intellektuális beállítottságú, érdeklődése széleskörű. Idealista, érdekli a vallás és a filozófia. Foglalkoztatják szellemi témák, a transzcendentális kérdések.
A Nyilas szereti a kényelmet, otthonát is kellemesen rendezi be, és nem veti meg a konyha nyújtotta élvezeteket sem. Ezért a Nyilasnak tanácsos mértékkel táplálkoznia, mert hízásra, elhízásra hajlamos.

Szerelem: Odaadó és ragaszkodó, ám szabadságvágya is igen erős, ezért párja jól teszi, ha "hosszú pórázra" engedi. Fontos számára, hogy feltétel nélkül megbízzanak benne. Nagyon érzelemdús és lelkes, hamar lángragyúl. A Nyilas-szülött általában nem marad egy partner mellett túl sokáig, mivel szereti a változatosságot, és nehezen viseli, ha a szenvedély alábbhagy. Emiatt sok Nyilas marad nőtlen és hajadon, vagy házasodik többször. Jó humorral, ötletességgel és dinamizmussal lehet elcsábítani. Ahhoz vonzódik, aki együtt tud vele szárnyalni, ugyanakkor szilárd támasza, biztos háttere is egyben.

Munka: Munkahelyén éppolyan lelkesen és optimistán végzi el a rá bízott feladatot, mint a magánéletben. Vezető beosztásra törekszik, de főnökként jóindulatú, segítőkész és megértő. Leginkább az igazsággal, joggal, filozófiával, etikával, hittel és szociális kérdésekkel kapcsolatos hivatások felelnek meg az egyéniségének. Az unalmas munkahelyeken nem érzi jól magát. A változatosság igényéből fakadóan képes azt a munkahelyet is otthagyni, ahol pedig jól érzi magát, csak épp már hosszabb időt töltött el ugyanazon a helyen.

Uralkodó bolygója: Jupiter
Eleme: tűz
Színe: lila, sötét királykék, sárga, zöld
Köve: topáz, türkiz
Alkata: kolerikus

Legjobban illik hozzá: kos, oroszlán
Legkevésbé illik hozzá: rák, skorpió

Ajándékötlet: minden, ami az utazással kapcsolatos, boldoggá teszi a Nyilast. Ha résztulajdonosa lehet egy versenylónak, az szintén elégedettséggel tölti el.

vissza a lap tetejére

BAK (december 22. - január 20.) motto: "Én használom"

A Bak jegy szülötte nagyon érzékeny lelkivilággal rendelkezik. Kedves és barátságos, de ha szükséges, tüskéket növeszt, nehogy megsértsék érzékeny lelkületét. Az aktivitás, erős becsvágy a vezetni vágyás jellemzi. Föld jegyként viszont lassúság, céltudatosság, kötelességtudás, kitartás tapasztalható nála. Dolgos, ragaszkodó típus, nem szereti a változásokat, fél az ismeretlentől. Tiszteli a hagyományokat, fontosak számára az elvárások, ezeknek megfelelően cselekszik. Mindenben otthon van, ami praktikus. Józan esze nem engedi a túlzott lángolást, inkább reális és racionális. Legnagyobb erényei a tárgyilagosság, a megvesztegethetlenség, a becsületesség és az igazságérzet.
Nagyon magas követelményeket állít magával szemben, fontos számára, hogy a legjobbat hozza ki önmagából. Önuralma is példátlan, rendkívül fegyelmezett, érzelemkitöréseit kordában tartja, türelem és éleslátás jellemzi. De hajlamos a zsörtölődésre és a kishitűségre. Gyakran magányos, érzéseit nehezen mutatja ki, meglehetősen sokat aggódik. Nem mindig képes átengedni magát a szerelemnek.
Takarékos, olykor fukar, általában távlatokban gondolkodik. Tárgyilagosság, becsületesség, igazságszeretet jellemzi. Feltűnően jó az emlékezőtehetsége. Csípős humorérzékkel van megáldva, másokon köszörüli a nyelvét.
Döntéseiben alapos megfontolt, akarata határozott szívós és kitartó.

Szerelem: A szerelemben menedéket talál. Általában a hosszabb távú kapcsolatokat részesíti előnyben, mivel vágyik az érzelmi biztonságra. Nagyon mély érzésű, mégsem képes kimutatni vonzalmát. Meglehetősen tartózkodó és zárkózott, fontos számára, hogy partnerére számíthasson. Hűséges és stabil, aki tűrni is tud. Nagyon ragaszkodó, társának mindent megad, cserébe egy kis megbecsülést vár. A kapcsolatban nincsenek nagy igényei nagyon tud örülni a kis dolgoknak is.

Munka: A Bak nagyon jó munkaerőnek számít, megbízható, kötelességtudó, türelmes, gyakorlatias és szorgalmas. Vágyik mind az erkölcsi, mind az anyagi elismerésre. A sikertelensége nem hátráltatja, nagy szívóssággal halad célja felé. Mint beosztott pontos, alapos és nagy felelősségérzettel bír. Vezetőként igazságos, de szigorú. Sok Bak-embernek adnak munkát a különböző hivatalok, ahol józan, elfogulatlan állásfoglalásra van szükség. Kifejezetten alkalmas bizalmi állások betöltésére is. A Bak-kutatók eredményesen tevékenykednek a tudomány bármely ágában, ahol nagy anyagmennyiséget kell feldolgozni, rendszerezni, nyilvántartani.

Uralkodó bolygója: Szaturnusz
Eleme: föld
Színe: sötét zöld, sötétbarna, fekete, szürke
Köve: gránát, ónix
Alkata: melankolikus

Legjobban illik hozzá: bika, szűz
Legkevésbé illik hozzá: kos, oroszlán

Ajándékötlet: a Bak értékeli az olyan ajándékokat, amelyekben egyesül a hasznosság és a minőség. A különleges játékok, egy bőr irattárca vagy egy láda portói bor jó ajándék a férfiaknak. A Bak nő viszont nagyra értékeli az antik ékszereket vagy a klasszikus parfümöt.

vissza a lap tetejére

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) motto: "Én tudom"

A Vízöntők igen jóérzésű, melegszívű, igazi emberbarát. Rendkívül sokoldalú, kedves, barátságos, elbűvölő jellem, általában jókedvű, nyílt és őszinte. Ötletes, kreatív alkat, magabiztos, derűs, sokoldalú egyén. Általában magasabb rendű embertípusnak tartják őket.
Rendkívül mozgékony, energikus, olyan, mint egy állandóan magas hőfokon járatott gőzturbina. Életeleme a változatosság.
A barátság kiemelkedően fontos szerepet játszik az életében, minél többen szeretik őt, annál jobban érzi magát.
Humánus, eredendően idealista, segítőkész és mindig lehet rá számítani a bajban. Kellemes társasági ember, jó és szívélyes házigazda.
A különleges, szokatlan dolgok villanyozzák fel, nagyon érdeklik a modern technika vívmányai és a tudományok. Kitartóan véghezviszi, amit elhatározott vagy elvállalt. Szívósan, állhatatosan küzd az eredményért, bármiben a legalsó szintről képes a legmagasabb szintig eljutni.
A levegő-elem intellektuális, szellemi és művészi érdeklődést, tehetséget ad, de ennek tudható be az optimista életfelfogás, a sokoldalúság, a változatosság és az újdonságok iránti szeretet. Függetlenség iránti vágya erős, ezért a hierarchiát nem szereti, a korlátokat nem tűri, csupán saját elvárásainak szeret eleget tenni. Személyes szabadságához különösen ragaszkodik. Nem engedi, hogy beleavatkozzanak a magánéletébe. Nézeteihez csökönyösen, makacsul ragaszkodik, gyakran kiszámíthatatlan. Nehezen választ magának társat, de ha megteszi, a végletekig hűséges. Az anyagiaknak nem tulajdonít túlzott jelentőséget, fontos számára a barátság, hozzá hasonló gondolkodású szellemi társak nélkül képtelen létezni. Szellemi frissessége általában lenyűgöző.
A Vízöntő jegyű nő érdekes, színes egyéniség. Bizarrul öltözködik, vonzódik a nem mindennapi tárgyakhoz és érdekes emberekhez. Eredeti, felszabadult, ötletgazdag és teljességgel kiszámíthatatlan. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy eszményi partnere minden olyan férfinak, aki izgalmas, túlfűtött, szenvedélyes szerelemre vágyik.
A Vízöntő típus optimista alkat, bár hajlama van egy kis melankóliára is. Sóvárgás, nosztalgia valami, vagy valaki után, akit nem sikerült elérnie, vagy egy cél meghiúsulása miatt, amely nem válhat valóra. Romantikus és idealista, mégis elsősorban az ész, az értelem és a gyakorlatiasság irányítja tetteit. Mások gondjait megérti, beleérző-képessége rendkívüli. Szívesen segít bajbajutottakon, rá mindig lehet számítani.

Szerelem: A hagyományok, a társadalmi szokások nem lényegesek számára. Mindig tud új színt vinni a kapcsolatba, különcsége és ötletszerűsége azonban próbára teheti társa toleranciáját. Partnerkapcsolataiban is igényli a különlegességet, nehezen viseli a hétköznapiságot. Mélyen tud szeretni, és a szilárd jegyek hűsége jellemző rá. Ha megkapja azt a szabadságot, hogy önmaga lehet, a legszórakoztatóbb, leghűségesebb társsá válik. Olyan partnerre van szüksége, aki nemcsak tiszteli önállóságát, hanem tolerálja "bogarainak" egy részét is. Sok vízöntő azonban soha nem alakít ki tartós kapcsolatot, egyszerűen azért, mert túl sok gonddal jár.
Akik mégis megházasodnak, általában jó házasságot kötnek, választott társuk mellett kitartanak jóban-rosszban. A vízöntőnek, mivel meglehetősen független típus, szüksége van bizonyos fokú szabadságra még a házasságban is.

Munka: A Vízöntőnek ötletessége és kreativitása kibontakozásához szüksége van egy olyan munkahelyre, ahol ehhez adottak a feltételek. A harmonikus légkör, a viszonylagos szabadság feltétlenül szükséges ahhoz, hogy alkotó szelleme kiszabaduljon. Ezenkívül lényeges, hogy emberek között lehessen. Igen intelligens és eszes, gyorsan tanul. Jó vezető lehet, főnökként tág kereteket biztosít. E jegy szülöttei közül sok feltaláló kerül ki, de gyakran választanak művészi pályát is, jó írók, festők, szobrászok, színészek és táncművészek kerülnek ki soraikból. A levegő meghódítói között is sok a Vízöntő, illenek hozzá a számítógépes kapcsolódó szakmák.

Uralkodó bolygója: Uránusz, Szaturnusz
Eleme: levegő
Színe: égkék, acélkék, türkiz
Köve: akvamarin, ametiszt
Alkata: szangvinikus

Legjobban illik hozzá: ikrek, mérleg
Legkevésbé illik hozzá: rák, skorpió

Ajándékötlet: a Vízöntő mindent élvez, ami más. Mindenféle okos szerkentyűnek, vagy egy csalafinta internetes előfizetésnek is örül. Szereti a kristályokat, és mindent, ami a New Age-dzsel kapcsolatos, értékeli a bioételeket, a bort és egészségmegőrző készítményeket, extravagáns ruhákat, kiegészítőket.

vissza a lap tetejére

HALAK (február 20. - március 20.) motto: "Én hiszem"

A Halak jegy szülötte csupa szív ember. Fő jellemvonása a szeretet. Ő a legjobb barát, aki sohasem hagy cserben senkit. Embertársaihoz megértéssel és szeretettel közeledik. Önfeláldozása végtelen, s nem kíván semmiféle ellenszolgáltatást jótetteiért.
Általában kifinomult lelki életet él, elsősorban érzelmi és csak másodsorban értelmi indíttatású cselekedeteiben. Ez együtt jár azzal, hogy érzelmi hatásokra, benyomásokra fokozottan reagál, fejlett az intuiciója.
E szülöttben két jellem lakozik, a Halak kettős jegy. Lelkiállapota hullámzó, hajlamos az igen nagy vidámságra, de könnyen zuhannak feneketlen szomorúságba is. Zárkózottság, visszahúzódásra való hajlam jellemzi, ami bizonyos misztikumot kölcsönöz a Halak-ember egyéniségének. Kedves, szelíd, bájos, de hangulata változékony, ami megfelel kettős természetének.
Gazdag fantáziájú, együttérző, befolyásolható és alkalmazkodó jellem, nehezen néz szembe a valósággal, sokszor gazdag fantáziájába menekül. Szeret elmerülni belső álomvilágában, ennek eredménye nem mindennapos kreativitás, színes képzelőerő. Örökös várakozásban és készenlétben él. Mindig nyugtalan és nyitott, kész arra, hogy átélje, átvegye mások rezdüléseit, kövesse vidámságukat és szomorúságukat egyaránt. A Halak-szülött tudja leginkább elviselni a veszteségeket. Kevésbé önálló jellem, de kedves, ideális társ válhat belőle. Elnéző, gondoskodó alkat. A változások mindig felizgatják, és állandó idegessége fizikailag is megviseli. Áldozatkész jellem, bármit megtenne szeretteiért. Sokszor enged véleményéből, inkább, a kényelmesebb megoldásokat kedveli. Önbizalma sokszor ápolásra szorul, életében nagy szerepet játszhat a vallás.
A Halak típus bár nem számító, érdekes módon igen szerencsés anyagi vonatkozásban. Ritkán marad szegény élete végéig, előbb-utóbb rámosolyog a szerencse. Ezt jó üzleti fogásokkal is elérheti, hiszen igen jó érzéke van a vállalkozásokhoz.
Szeretnek utazni, de ragaszkodnak a kényelemhez. Számukra a legjobb kikapcsolódás, ha vízparton pihenhetnek, horgászhatnak, álmodozhatnak.

Szerelem: A szerelem egyik pillanatról a másikra találja előt. Bár szereti a magányt, azért szüksége van egy társra, aki megértést és szeretetet nyújt. Általában kedvességével és önzetlenségével nagy hatást gyakorol mindenkire, így sok hódolója akad. A romantika, szentimentális érzelmek meghatározzák kapcsolatait, szeret álmodozni, ábrándozni. Szerelmi partnernek is igen kellemes, mert ragaszkodó, megbocsájtó, gondoskodó, kedves és figyelmes. Ha azonban szerelmi csalódás éri, válságba jut, depressziós lesz, igen látványosan szenved és sajnáltatja magát. Általában erősebb partnert igényel.

Munka: Mindenképpen olyan állás való neki, ahol magasröptű, elvont gondolatait hasznosítani tudja.
A világ legjobb írói, költői, képzőművészei, táncosai közül sokan a Halak jegyében születtek. Hajlamos önmaga feláldozására, másokért végzett odaadó, önzetlen szolgálatra. Ezért jellemző az orvosi, pszichológusi, betegápolási hivatás, amely mély együttérzést kíván. Papok, lelkészek között is gyakran találunk Halak jegyű embert, aki erős vágyat érez arra, hogy segítsen a rászorulókon. A tengerrel, vízzel, folyadékkal kapcsolatos tevékenységek is vonzzák.

Uralkodó bolygója: Neptunusz, Jupiter
Eleme: víz
Színe: lágy tengerzöld, tegerészkék, fehér, ezüst, mályva
Köve: ametiszt, holdkő
Alkata: melankolikus

Legjobban illik hozzá: rák, skorpió
Legkevésbé illik hozzá: kos, ikrek

Ajándékötlet: a Halak imád mindent, ami romantikus, ezért gyertyáknak, kristályoknak és parfümöknek mindig rendkívül örül. Szereti a luxusérzetet, így pl. a pezsgő remek ajándék. Cipő, hiszen láborientált jegy.

vissza a lap tetejére

Horoszkóp
Asztro csábítás
Csillagjegyek & Legek
Milyen férfira vágyik a nő csillagjegye szerint
Milyen nőre vágyik a férfi csillagjegye szerint
Érzékiség a születésnapok jegyében
Szex után elsõ mondat
Hányadikán születtél?
Csillagjegyek
Gasztronómiai horoszkóp
Elemek
Színek
A bolygók hatásai
Flört csillagjegyek szerint
A férfiak meghódítása csillagjegyek szerintFitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. március 11-étől