Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

CSILLAGJEGYEK:
KOS
BIKA
IKREK
RÁK
OROSZLÁN
SZŰZ
MÉRLEG
SKORPIÓ
NYILAS
BAK
VÍZÖNTŐ
HALAK
A gasztronómiai horoszkóp AWO - SunÁgi nyomán készült.

KOS (március 21. - április 20.)

Jellemzője az extravagancia. Ha Kos a házigazda, akkor a meleg ételeket nagy tálcákon és tányérokon szolgálja fel. Elvárja a hangos dicséreteket és tapsot is. Biztos, hogy valami egész különlegeset fog alkotni, bár megeshet, hogy a nagy sietségben összecsap bizonyos dolgokat.
De, ha elegendő idő áll rendelkezésére, biztos, hogy nem fogunk benne csalódni!
A Kosoknak nagyon oda kell figyelniük a helyes és racionális táplálkozásra.
Szigorú rendszerességet kell követniük az étkezéseik során, és kerülniük kell az késő esti vacsorázást és nassolást.
A Kosok könnyen elveszíthetik a mértéket, ha ivásról van szó. Sajt mellé fogyasszanak vörösbort, máskor inkább fehérbort vagy 1-2 pohár pezsgőt.

Vendégségben: A legjobb választás, - Kos vendég esetén, - ha valamilyen szaftos húst készítünk, csípős fűszerekkel, és ne feledkezzünk meg a zöldségekről sem.
Ne sajnáljuk tőle a repetát!

Mit egyen:
Hús: bárány, birka, bivaly, bármilyen hal
Gyümölcs: grépfrút, görögdinnye, sárgadinnye, zeller
Zöldség: káposzta, cékla, fehérrépa, sárgarépa, retek, hagyma, paprika, hagyma
Fűszerek: bors, fokhagyma, sáfrány, koriander, rozmaring, kapor

vissza a lap tetejére

BIKA (április 21. - május 20.)

A Bika elve: minél több étel van az asztalon, annál jobb és érdekesebb az étkezés. Ő is mindig figyel arra, hogy vendégének a tányérja tele legyen, és jól megtömi mások hasát. Így teljesen felesleges a ?nem kérek többet, köszönöm? mondat, mivel úgyis meggyőz, hogy együnk még egy kicsit.
A Bikának oda kell figyelnie, hogy csak mértékkel egyen, bár ezt igazán nehéz lesz betartani. Nem szabad elfelejteni, hogy ami finom, az nem mindig egészséges, ráadásul hízásra hajlamos. A Bika szervezet igényli a különböző gyümölcsök gyakori fogyasztását. Ebédjét pedig, jó ha kiegészíti különféle salátákkal.
A nyugodt, csendes Bikát ingerli az erős alkohol, az égetett szeszes ital. Igyon inkább finom, nemes borokat.

Vendégségben: Egy Bika mindig örül a meghívásnak, és még jobban, ha tradicionális ételekkel kínáljuk.
Első fogásnak például egy finom és gazdag húslevest - nagy hús darabokkal, főételnek marhahúsból készült ételt - sok körettel, a desszert pedig friss gyümölcs lehet.

Mit egyen:
Hús: marha, ebből is kiemelten a bélszín és hátszín
Gyümölcs: alma, avokádó, banán, meggy, barack, körte, málna, eper, narancs, citrom, szilva
Zöldség: borsó, spenót, paradicsom, bab, káposzta
Fűszerek: kapor, torma, szegfűszeg, édeskömény, petrezselyem

vissza a lap tetejére

IKREK (május 21. - június 21.)

Imádják a különféle népek tradicionális konyháit, és szívesen kísérleteznek velük. Így ne csodálkozzunk, ha Ikrek barátunknál a vendégség esetleg indiai, kínai vagy éppen mexikói fűszerezésű lesz...
Az Ikrek semmiképpen nem hagyhatják ki étrendjükből az olyan fehérjéket, mint a tojás, a sajt, a túró. Néhanapján megengedhetik maguknak,
hogy egzotikus országok csípős ételeiből lakomázzanak. Kellő odafigyeléssel megóvják hasukat a bajtól.

Vendégségben: Az Ikreket nem a felszolgált étel mennyisége érdekli, hanem inkább a sokszínűség. Legyen mindenből kevesebb, de többféle különlegesség.
És cseppet sem hozza lázba a jól megszokott, laktató, házias ebéd.
Tálaljunk fel neki valami olyat, amit garantáltan nem evett, esetleg előtte óvatosan faggassuk ki...
Az Ikreket nem érdekli igazából az ital. Társaságban igyanak könnyű száraz bort vagy muskotályt.

Mit egyen:
Hús: szárnyasok, pl.: csirke, liba, fürj, de elfogyna a kacsa is...
Gyümölcs: sárgabarack, gránátalma, papaya
Zöldség: kelkáposzta, zeller, olívabogyó, hüvelyesek
Fűszerek: vanília, menta, kardamom, torma, szerecsendió, zsálya, szezámmag

vissza a lap tetejére

RÁK (június 22. - július 22.)

A Rák igazi ínyenc. Bármit, bárhol, bármikor...
Így pl. igazán jó ötlet őt meghívni a szabadba egy piknikre, vagy egy hajón elköltendő vacsorára. Ez utóbbi biztos, hogy teljesen felvillanyozná...
A Rák természetétől fogva rabja a gyomrának, így nem árt, ha odafigyel, mit eszik és hogyan diétázik.
Óvakodnia kell az édességektől és a liszt alapú termékektől. Alkoholt pedig, jobb ha csak kúraszerűen iszik, és azt is csak ritkán. .
Ne igyon olcsó bort és sört, mivel igen érzékeny a gyomra. Inkább a vermutot válassza, de abból se sokat.
Görögdinnyét viszont bármekkora mennyiségben fogyaszthat, és időnként kényeztetheti magát különféle babos ételekkel, és tenger gyümölcsével.

Vendégségben: Az étkezés a Rák számára igazi ceremónia.
Van eleje és vége, nem rohan sehová. Nem fogja visszautasítani a különféle tengeri különlegességekből álló ételeket és bolondul a gombáért. Desszertre pedig tálaljuk gyümölcssalátát tejszínhabbal vagy fagyit. A fagyiból is inkább a savanykás ízvilág fogja levenni a lábáról...

Mit egyen:
Hús: rák, hal, homár, osztriga
Gyümölcs: kókusz, szőlő, citrom, papaya, görögdinnye, mangó
Zöldség: káposzta, uborka, tök, burgonya, fehérrépa
Fűszerek: curry, mustár, torma, zsálya, vanília, kömény

vissza a lap tetejére

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

Amikor vendégek csengetnek az ajtón, az Oroszlán akkor jön rá, hogy a salátát nem sikerült időben befejeznie, a pezsgőt pedig elfelejtette behűteni, az apróságokról már ne is beszéljünk. Mindemellett sosem sajnálja a pénzt fejedelmi lakomákra, különösen, ha a szeretteiről vagy közeli barátairól van szó.
Az Oroszlánnak a helyes életviteléhez hozzá tarozik a húsfélék fogyasztása. A húshoz való vonzalmat enyhíteni kell különféle gyümölcsök és aszalt gyümölcsök fogyasztásával, illetve a tök és padlizsán bármely formájában való felhasználásával. A húst és a köreteket is alaposan átsütve kell enni!
Az ivást vigye túlzásba, mert hamar megárt az ital. Néha már néhány pohár bor is?

Vendégségben: Imádja a fényűző lakomákat. Így, aki Oroszlánt hív vendégségbe, számíthat egy kisebbfajta anyagi csődre, hogy meg tudja venni a sok különleges ételt... - egy kis kaviár, vadhús borban pácolva, zene és minden, mi szem szájnak ingere. Ha jó házigazda akarsz lenni, ne sajnáld Oroszlán barátodtól a luxust.

Mit egyen:
Hús: kiemelten vadhús és mindenféle húsféle
Gyümölcsök: citrom, narancs, mandarin, ananász, körte, áfonya
Zöldség: olívabogyó, tök, articsóka, patisszon

vissza a lap tetejére

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

Leginkább az egészséges és finom ételeket kedvelik: egy kis saláta, egy kis sült padlizsán, vegyes zöldségfélék, sok friss gyümölcs.
Ha nem akar enni, ne erőltessük, eszik, ha éhes lesz...
A Szüzeknek a legjobb, ha vegetáriánus életmódot folytatnak. De, ha nehezükre esik lemondani a húsról, akkor megengedhető a főtt szárnyas hús vagy egy kis bárány. Nagyon egészséges viszont számukra az alma, minden mennyiségben.
Májának és gyomrának könnyen megárthat az alkohol. Könnyű száraz bort ihat azért olykor-olykor.

Vendégségben: A Szűz nem igényli, hogy a vendégségben az asztal omladozzon a sok finom falattól. Számára bőven megfelel egy kis párolt hús rizzsel és sok zöldséggel, desszertre pedig a friss gyümölcs a legideálisabb, esetleg egy kis fagylalttal tálalva...

Mit egyen:
Hús: bárány, csirke
Gyümölcs: sárgabarack, gránát alma, alma, málna, mandarin
Zöldség: bab, kelkáposzta, zeller, póréhagyma, retek

vissza a lap tetejére

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

Nincs is elkeserítőbb dolog egy Mérleg számára, ha vendégei leöntik a hófehér abroszt, vagy egyből megeszik a nagy munkával készített ételdíszeket, mivel számukra a legfontosabb a szépség és a harmónia. Ne zökkentsük ki őket nyugalmukból a nem megfelelő viselkedéssel.
A legfontosabb megjegyezni, hogy nem szabad tele tömni a pocakot mindennel, ami csak a kezünk ügyébe akad. A Mérleg jobban teszi, ha lemond a csípős ételekről, a változatosságot inkább különféle szószokkal és vitamindús salátákkal helyettesíti.
Finom mártásokkal a legegyszerűbb étkek is csodássá varázsolhatóak.
Társaságban hajlamos többet inni a kelleténél. Csak falatkákat fogyaszt ilyenkor, ám ezek nem szívják fel az alkoholt.

Vendégségben: Nincs is elkeserítőbb dolog egy Mérleg számára, ha vendégei leöntik a hófehér abroszt, vagy egyből megeszik a nagy munkával készített ételdíszeket, mivel számukra a legfontosabb a szépség és a harmónia. Ne zökkentsük ki őket nyugalmukból a nem megfelelő viselkedéssel.
A legfontosabb megjegyezni, hogy nem szabad tele tömni a pocakot mindennel, ami csak a kezünk ügyébe akad. A Mérleg jobban teszi, ha lemond a csípős ételekről, a változatosságot inkább különféle szószokkal és vitamindús salátákkal helyettesíti.
Finom mártásokkal a legegyszerűbb étkek is csodássá varázsolhatóak.
Társaságban hajlamos többet inni a kelleténél. Csak falatkákat fogyaszt ilyenkor, ám ezek nem szívják fel az alkoholt.

Mit egyen:
Hús: legjobb a vegetáriánus életmód vagy elsősorban szárnyasok
Gyümölcsök: alma, avokádó, banán, áfonya, fekete ribizli, meggy, barack, málna
Zöldségek: paradicsom, spenót, borsó, sóska, spárga
Fűszerek: fokhagyma, ánizs, szegfűszeg, bazsalikom, kapor

vissza a lap tetejére

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

E jegy szülöttéhez igazán jó dolog vendégségbe járni, mivel abszolút otthon van a gasztronómia csodás rejtélyeiben, és a tálalás is biztosan első osztályú lesz. Egy Skorpiónál olyan ízélményekben lehet részünk, melyet garantáltan sosem feledünk.
A Skorpió nagyon vonzódik a csípős dolgokhoz, mint pl. a torma és mustár, ám mégis jobban teszi, ha kerüli ezeket. Tejtermékeket is csak módjával fogyasszon. Időnként meglepheti magát tengergyümölcseivel és hal különlegességekkel.
A túlzott alkoholfogyasztás árt a májának és a veséjének, és könnyen elveszítheti az önkontrollt is. Habzóborok, pezsgő és muskotályos bor ajánlott.

Gasztro: Vendégségben: A Skorpió szereti a kenyérféléket, illetve a jó csípős és ecetes ételeket. Meglephetjük egy kagyló levessel is. Desszertre pedig egy kis sajt különlegesség az ideális. Nem feltétlenül igényli az édességet, inkább Ő maga is a mély ízélményt keresi.

Mit egyen:
Hús: kagyló, osztriga, homár
Gyümölcs: grépfrút, görögdinnye, birsalma, naspolya
Zöldség: répa, hagyma, paprika, tök, retek, paraj, karfiol

vissza a lap tetejére

NYILAS (november 23. - december 21.)

Ha egy Nyilas vacsorát szervez az olyan, mint a heted hét országra szóló lakoma.
Nem fukarkodik semmivel, sőt, valószínűleg háromszor annyi finom falattal készül, mint amennyit degeszre tömve meg tudunk enni...
E jegy szülötteinek igen jót tesz a sok ásványvíz fogyasztása. A Nyilasoknak kifejezetten több babfélét kell fogyasztani, mint bárki másnak, illetve jobb, ha a húst szójával helyettesítik. Viszont zöldséget bátran ehet, töménytelen mennyiségben.
Máját könnyen károsíthatja az alkohol. Könnyű bort fogyasszon, azt is mértékkel.

Vendégségben: A Nyilas szinte mindent szeret, és szívesen kóstol meg bármit a világ különböző tájairól.
Jó vendégváró lehet számukra a sertéshús édes- savanyú szósszal, egy kis olasz vagy spanyol finomság.

Mit egyen:
Hús: sertéshús
Gyümölcs: datolya, mangó, szeder, füge
Zöldség: articsóka, brokkoli, káposzta, karfiol, kínai kel, lencse
Fűszerek: menta, petrezselyem, zeller, kapor, fokhagyma, citromfű, bazsalikom

vissza a lap tetejére

BAK (december 22. - január 20.)

Minőség a mennyiség rovására nem mehet! Asztalán mindig sokféle különlegességet találunk, kis tányérokban szervírozva.
Igazán nagyszerű házigazda, jól főz, figyelembe veszi vendégei igényeit, de sajnos nem kíméli a saját hasát...
A Bak igazán odafigyel a részletekre, kezdve a terítőtől, az ezüst étkészleten át a tálalásig. A legtöbben emésztési gondokkal küzdenek, így jobban oda kell figyelniük a táplálkozásra, például nem szabad a fehérjét a zsírral keverni, de egyébként majd mindent megehetnek, de határt kell szabni a mennyiségnek.
Étkezés előtt bátran megihat egy pohár bort is.
A tokaji, a rizling vagy a muskotályos borok serkentik az emésztését.

Vendégségben: Nincsenek nagy elvárásai csupán annyi, hogy az étel ízletes legyen. Kiváló ötlet egy jó sűrű zöldségleves, meg egy kis bárány sült, desszertre pedig, egy kis lekváros derelye vagy szilvás gombóc.

Mit egyen:
Hús: hal, bárány, birka
Gyümölcs: sárgadinnye, gránát alma, papaya, banán, mandarin
Zöldség: padlizsán, cékla, vöröshagyma, karalábé
Fűszer: ánizs, szegfűszeg, menta, bazsalikom, szerecsendió

vissza a lap tetejére

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

E jegyben születettek nem enni járnak vendégségbe, hanem társalogni, de imádják az előételeket, chipseket, szendvicsfalatkákat,
amelyek nem zavarják a beszélgetésben, de csillapítják az éhséget.
Bármilyen rossz hír: a Vízöntők abba a kategóriába tartoznak, akik jobban járnak, ha teljes mértékben kizárják az életükből az édességet. Ha azt állítjuk: hízásra hajlamos, akkor enyhén fogalmazunk. Reggelit jobb, ha a tejtermékek közül választják ki, például: kefir. Este 18 óra után pedig null kalória...
Idegrendszerének árthat az alkohol. 1?2 pohár pezsgő vagy muskotály azonban stresszoldóként ajánlott.

Vendégségben: Mivel elsősorban nem az ételek vonzzák vendégségben, ezért legjobb, ha készítünk néhány előételt és finom salátákat.
Könnyen fogyasztható, gyors étkezések híve.

Mit egyen:
Sok tejtermékeket, főleg kefirt.
Hús: tengeri halak, rákok, fincsi homár
Gyümölcsök: sárgadinnye, kiwi, őszibarack, lime, körte
Zöldségek: cékla, padlizsán, zeller, karalábé, paprika
Fűszerek: kardamom, menta, vanília, sáfrány, petrezselyem

vissza a lap tetejére

HALAK (február 20. - március 20.)

Az érzelmi alapon működő Halak jegyű személyt teljesen le lehet venni a lábáról egy romantikus vacsorával, némi gyertyafény mellett.
Az, hogy mi van valójában a tányéron, szinte már teljesen mellékes...
Sajnos a Halak könnyen kaphatnak ételmérgezést, ezért kerülniük kell a konzerveket, a csípős ételeket, az utcai árusok portékáit, s főleg ezek nagy mennyiségű fogyasztását. Viszont friss zöldségek, gyümölcsök, és enyhén fűszerezett étkekből lehet nagyszerű finomságokat összeállítani.

Vendégségben: Természetesen a Halak jegyűek szeretik a halat, és ebből is kifejezetten az egzotikus fajtákat. De szívesen veszik a kínai vagy az indonéz konyha különlegességeit is. Desszertből főleg a tésztás jellegűekkel lehet őket elkápráztatni, bár egy nagy adag fagyi sem fog megártani...
Könnyen rászokhat az alkoholra, és nagyon tud szenvedni a másnaposságtól.
Tiszta italokat fogyasszon, inkább vodkát, mint kevert koktélokat, és semmiképpen se keverje a fehérbort a vörössel.

Mit egyen:
Hús: mindenféle hal
Gyümölcs: datolya, mangó, kókusz,
Zöldség: articsóka, brokkoli, kelkáposzta, káposzta, kelbimbó
Fűszerek: curry, fokhagyma, bors, citromfű, kapor, kömény, gyömbér

vissza a lap tetejére

Horoszkóp
Asztro csábítás
Csillagjegyek & Legek
Milyen férfira vágyik a nő csillagjegye szerint
Milyen nőre vágyik a férfi csillagjegye szerint
Érzékiség a születésnapok jegyében
Szex után elsõ mondat
Hányadikán születtél?
Csillagjegyek
Gasztronómiai horoszkóp
Elemek
Színek
A bolygók hatásai
Flört csillagjegyek szerint
A férfiak meghódítása csillagjegyek szerint



Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
hétfő, szerda, péntek
9-20
óráig,
kedd, csütörtök
12-20
óráig,
szombat
10-14-ig
LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:



SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes, publikálja a www.duotone.hu

Ön a(z) 6552 . látogatónk 2011. március 11-étől