Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

Milyen nőre vágyik a férfi csillagjegye szerint?

Mit talál vonzónak egy Kos férfi a nőben?
A Kos férfiak egy forróvérű és határozott nőt akarnak maguknak, akik ugyanakkor nyitottak és őszinték, valamint jó humorérzékkel rendelkeznek és viselkedésük felelősségteljesnek mondható. A hűség tekintetében a mindent vagy semmit elv alapján játszik. Különösen odafigyel arra, hogy barátnője hogyan néz ki, általában a sötét hajú, buja tekintetű és érzéki ajkakkal rendelkező nőkhöz vonzódnak, akik átlagos testmagassággal és összességében igen nőies tulajdonságokkal bírnak.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Bika férfi a nőben?
A Bika férfi olyan nőről álmodik, aki kényelmes életkörülményeket teremt számára. Ha jól főz, az például hatalmas előnynek bizonyulhat nála. A Bika célja olyan nő felkutatása, aki vele azonos ízléssel rendelkezik - legyen jó természetű, jó külsejű, intelligens, felelősségteljes, megbízható és rendelkezzen némi konzervativizmussal is.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Ikrek férfi a nőben?
Számára az ideális nő nagylelkű, barátságos, laza és tájékozott. Mindig észre tudja venni a dolgok jó oldalát. Azok a nők, akik párjukra akaszkodnak nála kizáró ok, mivel nem szereti, ha egy nő túlságosan impulzív módon mutatják ki érzelmeiket. A partnerének tudnia kell, hogy őt leginkább a zene, a művészetek és a tánc érdekli. Az Ikrek férfi általában jól szituált és intellektuális természetű. No de mi a helyzet a nő külsejével? A szívét az nyeri majd el, aki barna hajú, karcsú és könnyed lépteivel sétál be az Ikrek férfi szívébe.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Rák férfi a nőben?
A Rák férfi azt akarja, hogy a társa önzetlen legyen, elégedjen meg kevéssel, de sokat adjon neki. Kényelmes életet biztosítson neki jó vacsorával, tartsa rendben ruháit és mindig biztosítsa őt arról, hogy ő az egyedüli és kizárólagos személy az életében. A gyengéi a szőkék, akik átlagos magassággal, világos szemekkel és hosszú hajjal bírnak.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Oroszlán férfi a nőben?
Ideálja a humoros és könnyed természetű, kalandvágyó nő, aki szeret utazni, kedveli a gyerekeket, és aki rendszeresen kimutatja az iránta érzett vonzódását. Szeret büszke lenni a nőre: könnyedén előnyhöz juthat az, aki mosolyával beragyogja napját. Természetesen fontos a hűség és az, hogy ne hagyja, hogy az Oroszlán unatkozzon. A dolgokhoz való laza hozzáállásával mindig megtalálja a megoldást szinte bármely helyzetre.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Szűz férfi a nőben?
A nő legyen gyengéd természetű, kedves és elnéző. Olyat keres, aki rendben tartja a kapcsolatukat, rendszerető és pedáns. Kétszer is meggondolja, mielőtt valamit biztosra ígér. A Szűz férfit vonzza, ha a nőnek apró, gyengéd kezei vannak, a szemeivel is pontosan olyan jól ki tudja fejezni magát, mint szavaival. A kedvencei ennél fogva azok a nők, akik a szemükből olvasva is megértik ők - a szavak nem igazán lényegesek számukra.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Mérleg férfi a nőben?
A Mérleg olyan nőt keres, aki kielégíti szellemi igényeit is éppúgy, mint a testi szükségleteit is. Az ezen csillagjegyhez tartozó férfiak általában jó családapák és értékelik, ha a család többi tagja tisztelettel viseltetik szavai iránt. Cserébe egy nagyon törődő személyt kapunk, akire válsághelyzetben biztosan lehet számítani.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Skorpió férfi a nőben?
A Skorpió férfi párja magabiztos, bátor és energiával teli. Kiáll a jogaiért és megküzd bárkivel, aki az ő érdekeit veszélyezteti. A bátor nők megőrjítik, de egyúttal örömmel veti alá magát akaratuknak és bájaiknak. A Skorpió férfiak nagyszerű intuíciókkal rendelkeznek a szex terén, ezáltal nagyon érzékenyek partnereik igényeire.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Nyilas férfi a nőben?
A Nyilas férfi a nagylelkű és jószívű nőket kedveli, értékeli a másikban lévő tisztességet, őszinteséget és önuralmat. Nagyszerű szeretőnek kell lennie, jó édesanyának és nagyszerű szervezőnek, mivel ő maga nem túl komoly e területen. A külső nagy szerepet játszik számára a megfelelő személy kiválasztásakor.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Bak férfi a nőben?
A Bak férfi akkor nyugodt, ha a partnere egy megértő hölgy, akik képes megérteni az ő természetének bonyolultságát. Partnere általában tiszteletteljes, kiegyensúlyozott, nyugodt és elővigyázatos, aki a dolgokhoz bár igen hagyományos módon viszonyul, mégis egyúttal független természetű. A Bakok óvatosan kötelezik el csak magukat, és csak akkor "telepszik meg" valaki mellett, ha meggyőződött annak megbízhatóságáról.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Vízöntő férfi a nőben?
A Vízöntő férfinak olyan nőre van szüksége, aki inspirálja őt és bizonyos szempontból olyan, mint egy barát. Az a partner, akik képes őt szórakoztatni és elvonni figyelmét a szürke hétköznapoktól, szinte biztos, hogy hosszú távú partnerként is szóba jöhet. Amikor nehéz időszakon megy keresztül, szüksége van a nő támogatására, akinek, miközben ezt nyújtja partnerének, viselkedése nyugodt ugyanakkor lelkesedő marad.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Halak férfi a nőben?
A Halak csillagjegyű férfiak nagyszerű intuíciókkal rendelkeznek, kedvesek és békések. Olyan nőhöz vonzódnak, akik képesek uralni érzelmeiket, nagylelkűek, jóindulatúak és szeretetteljesek. A Hal figyelmesen választja ki partnerét, értéknek a nőiességet, a művészetek és a természet iránti vonzódást tartja mindenek felett fontosnak.

vissza a lap tetejére

forrás: AsztroszexHoroszkóp
Asztro csábítás
Csillagjegyek & Legek
Milyen férfira vágyik a nő csillagjegye szerint
Milyen nőre vágyik a férfi csillagjegye szerint
Érzékiség a születésnapok jegyében
Szex után elsõ mondat
Hányadikán születtél?
Csillagjegyek
Gasztronómiai horoszkóp
Elemek
Színek
A bolygók hatásai
Flört csillagjegyek szerint
A férfiak meghódítása csillagjegyek szerintFitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes