Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

HYPOXI

A Hypoxi trainer nem divat, hanem nagyszerű találmány (Dr. Norbert Egger osztrák tudós fejlesztette ki), ami a női test felépítésére alapozott, és sportolással egybekötött (cellulit) vákuumterápia. A Hypoxi edzés sokkal több, háromszor hatékonyabb egy cardio, vagy aerobik edzésnél.

Ezért jól bevethető kúra a fogyni vágyó és cellulittól szabadulni akaró hölgyeknél.

A Hypoxi trainer gép Dr. Norbert Egger úr tökéletes alkotása, nála a női problémák meghallgatásra és orvosolásra találtak, komolyan vette a nők életét megkeserítő gondokat.

Hypoxi, hypoxitrainer

A nők körében kihallgatta az állandó szóbeszéd tárgyát, még a sportoló hölgyeknél is jelentkező apró gödröket a testen, a narancshéjra emlékeztető bőrképlet-problémát, amelyről állandóan beszéltek a nők egymás között, és elgondolkodott rajta, hogyan lehetne megszüntetni. (Sajnos erre a problémára ma is nagyon sok orvos és (gyógy)masszőr csak legyint.)

Hála Dr. Eggernek, a sporttudományok doktorának, kidolgozta nekünk a Hypoxi trainer gépet, amely minden idők leghatásosabb zsírégető- és cellulitterápiája lett, és éppen az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg.

A Hypoxi trainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni, és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is.
A Hypoxi trainer segítségével a zsírégetőedzés és vákuumhatás egyidőben fejti ki a hatást, a bőr felső rétegeibe szállítva vért, amit sportolás során sem ér el a szervezet (ott rögtön az izomzatnál koncentrálódik a vér).
HypoxiTrainer, hypoxitraining

A vendég 30 percig biciklizik közepes intenzitás mellett, miközben javul szívműködése, fizikai teljesítőképessége, állóképessége is (pulzusmérővel követjük, hogy zsírégető szakaszban történjen a hypoxiedzés természetesen életkornak megfelelően.
A zsírégetés a Hypoxiedzés 3. percétől bekövetkezik, ezért elég a 30 perc biciklizés. (Cardio edzésnél a zsírégetés csak a 20. perc után következik be.)


VÁKUUM A HYPOXI TRAINERBEN

Az alacsony nyomáson (vákuumban) történő kezelés hatására a zsírégetés a problémás területekre koncentrálódik. A vákuum szívásának hatására a vérkeringés, nyirokkeringés javul a felső comb és a fenék, csípő, has területén. A vérkeringés, nyirokkeringés élénkülése lehetővé teszi az intenzívebb zsírelszállítást, még kedvezőtlen hajlam esetén is. A megélénkült vérkeringés mellett az alacsony nyomás hatására a sejtanyagcsere is felgyorsul, és ez a sejtben felhalmozott salakanyagok intenzívebb lebontásához vezet. A méreganyagok kiválasztásával a szövet regenerálódik és megfiatalodik, valamint a vákuum aktiválja a rugalmas rostokat (kollagén, elasztin) termelő kötőszöveti sejteket, ennek következtében a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz a kezeléseket követően.

A vákuum zsíraktiváló hatása miatt elengedhetetlen előfeltétele a hatékony zsírégetésnek.

A Hypoxi trainerben az atmoszférikus nyomás csökkentése 40 mbar lehet. Ez egy 2000 m magas hegy atmoszférikus nyomásának felel meg. (férfi program) 10-30 mbar-on (kb. 1500 m magasságnak felel meg) huzamosabb ideig lehet dolgozni. 30-40 mbar nyomást az intervallumkapcsolás ideje alatt alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy bizonyos időközökben a vákuumpumpa teljesen kikapcsol és az alacsony nyomás normál nyomásra vált.
A Hypoxi trainerben nem az alacsony nyomás a különleges, amelyet egy hegy tetején is megélhetünk, hanem az alacsony nyomás hatásának korlátozódása az alsó testfélre, deréktól lefelé, lehetővé téve a zsír ezekről a területekről való lebontását.


HYPOXI TRAINER S120
+ kompresszióval = nyiroktoló funkcióval rendelkezik

A Hypoxi Trainer S120 forradalmi hatásának alapja három kimagaslóan eredményes módszer együttes alkalmazása: 1. EDZÉS, 2. VÁKUUM, 3. KOMPRESSZIÓ.
A világon elsőként a Hypoxi Trainer S120 rendelkezik a dinamikus vákuumkezelés mellett a túlnyomásos kompressziós terápia funkciójával is, ami megkönnyíti a nyirokrendszer munkáját.
A Hypoxi trainerben számítógép vezérlésével az alacsony és a magas nyomás váltakozik a teljes hypoxi edzés, illetve biciklizés során. A kompresszió hatására könnyebben, hatékonyabban távoznak a salakanyagok, zsírsavak a szervezetből, ezáltal biztosítva a jobb közérzetet is.
Különösen a gyenge vénáktól és a leterhelt nyirokkeringéstől szenvedő vendégek profitálnak a Hypoxi kezelés új funkciójából, a kompresszióból.
A kompresszió (túlnyomás) víz alatti nyomásnak felel meg (vízi torna).
A megemelkedett nyomás mind az aktivált zsírt, mind a káros anyagokkal terhelt szövetek közötti folyadékot a vérkeringésbe préseli. Ezáltal hamarabb energiát tudnak szolgáltatni az biciklizéshez szükséges izommunkához, ahol kalóriát szolgáltatva visszafordíthatatlanul elégnek.
Az Hypoxi S120 hatása jóval túlmutat a pusztán esztétikai aspektuson, vagyis a test szépülésén, egészségügyi vonatkozásban is nagy segítséget nyújt. Sportolóknál izomláz esetén is bevethető, műtétek után lelassult nyirokkeringés esetén is, valamint keringési zavarokra orvos utasítására.

Hypoxi Trainer S120, Hypoxitraining

VÁKUUM + ZSÍRÉGETŐ EDZÉS = HYPOXI TRÉNING

A vákuum és zsírégető edzés hatására minden egyes Hypoxi tréning kezelés alkalmával 20-50 gramm zsír égethető el a problémás területekről.
A fogyás 10% történik arcról, karról, mellkasról, a többi 30-60% csípő,has. popsi, combról történik, amit egyénre szabottan befolyásolhatunk.

A HAS, CSÍPŐ, COMB, POPSI zsírszövetének leépítése négy-ötszörösére gyorsul.
A tréninget követő 2-8 órában a felgyorsult anyagcsere miatt további nagy mennyiségű zsírbontás történik még (utózsírégetés). Tehát összesen 40-100 g a valódi zsírégetés.
A Hypoxi trainert egyénre szabottan tudjuk alkalmazni, a vendégek életkorának, fiziológiai adottságának, teljesítőképességének, fogyás mértékének megfelelően.


AJÁNLOTT ÉTKEZÉS A HYPOXI TRÉNING SORÁN

étkezés HAS, CSÍPŐ fogyasztásánál:
(ha nem tartasz más diétát)
Hypoxi tréning előtti este
- szénhidrát:
1 teljes kiőrlésű üres zsemle

Reggeli
- gyümölcs 2 szem

Ebéd
- fehérje 1 szelet natúr husi zöldséggel

étkezések között alma, kivi, grapefruit, savanyúkáposzta, paradicsom, sárgarépa, karalábé fogyasztása megengedett.


étkezés COMB, POPSI fogyasztásánál:
(ha nem tartasz más diétát)
Hypoxi tréning előtti este
- fehérje
pl: 1 natur joghurt, vagy 3 szelet vékony pulyka sonka, paradicsommal

Reggeli
- szénhidrát
: 1 teljes kiőrlésű üres zsemle, v 1 szelet üres piritos

Ebéd
- fehérje
: pl:natur csirke mell, zöldséggel sok folyadék.

étkezések között alma, kivi, grapefruit, savanyúkáposzta, paradicsom, sárgarépa, karalábé fogyasztása megengedett.

Ha napi 500 cal-al csökkentjük a kalóriabevitelt is, azzal az újabb zsírfelvételt blokkoljuk, valamint az izomsejtekben elégetett zsírsavakkal menthetetlenül elérjük a zsírsejtek méretbeli csökkenését, azaz a FOGYÁST!


A HYPOXI TERÁPIA

8-10-12 kezelésből áll egy kúra, egyéntől függően, ami függ az életkortól, edzettségtől, leadni kívánt plusz kilók mennyiségétől, cellulit fokozatától sok esetben 3 kúra is ajánlott egymás után!
Heti 3-4 alkalommal ajánlott a Hypoxi edzéseket végezni a változás érdekében.

Hypoxi edzés után a zuhanyzás 2-3 óráig nem ajánlott!

A következetes Hypoxiterápiával és a diéta betartásával 1 bérlet (12 alkalom) alatt 1 ruhaméret-csökkenésnek megfelelő fogyást lehet elérni.
A bőr feszesebb, simább, egyenletesebb lesz, amit már az 5-6. alkalomnál lehet tapasztalni.


vissza a lap tetejére

Hypoxi, Hypoxi trainer, Hypoxitrainer, Hypoxi training, Hypoxitraining, zsírégetés, cellulit, narancsbőr, fogyás, méregtelenítés


Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől