Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

IPL (Intense Pulsed Light) BŐRFIATALÍTÁS, PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÁS, AKNE KEZELÉS, TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS

Intenzív pulzáló fényt jelent, a készülék nagy energiájú fényt bocsát ki. Xenon fényforrással felszerelt látható fénytől az infravörös fényig terjedő hullámhosszúságú fényt bocsát ki, 550-950 nm hullámhosszban dolgozik. A fény útjába helyezett zafir kristály szűrőkkel irányítható a bőrbe való behatolás mélysége. Melaninban és hemoglobinban nyelődik el a fény, az elnyelt fény hővé alakul.
A fénynyaláb azon a helyen fejti ki hatását ahol elnyelődik, tehát más sejtekben nem okoz károsodást. A modern technikának a (folyamatos hűtésnek köszönhetően a kezelés teljesen elviselhető, a villanások apró tűszúrásokra emlékeztetnek és látható sérüléseket nem okoznak. Az IPL kezelés a saját testreakcióját aktiválja. A kibocsátott fény optimális szünetet betartva érintkezik a bőrrel. A nagy felület által több pozitív effektus is hat a bőrre, de nem helyettesíti a plasztikai műtétet. A kezelés után nem kell pihenni vagy bármitől védeni a kezelt felületet. Így a vendég kezelés után szinte mindent csinálhat.

Alkalmazása:
- hiperpigmentációra (májfolt, szeplő, pigmentfoltok halványítására),
- bőrfiatalításra,
- aknék kezelésére,
- tartós szőrtelenítésre.

A napsugárzás, az öregedési folyamat és az egészségtelen életvitel hatására a bőr állapota romlik így bőrkárosodás lép fel. Azoknál a vendégeknél, akik egyforma bőrszínt és sima bőrfelszínt szeretnének, vagy a nap okozta sérüléseket szeretnék kezeltetni, nagyon jó eredményeket lehet az IPL technikával elérni.

Hiperpigmentáció
A készülék kék zafírból készült szűrők segítségével szelektíven alkalmazza a széles spektrumú fényimpulzusokat, megcélozva a kromoforokat. A kromofor gyűjtőnév mely jelenti egyrészt a pigmentfoltokban lévő melanint (barna szín) másrészt az értágulatokban lévő oxi-hemoglobint (vörös szín). A hő hatására a pigmentfoltok még jobban bepigmentálódnak, majd a barna bőrszín szép fokozatosan lekopik és 2 hét után halványulnak. Segít az egyenletes bőrszín visszaállításában. Valamint érelváltozások, éranyajegyek, értágulatok, haemangiomak, seprűvéna és rosaces kezelésére is alkalmas a készülék.

Bőrfiatalítás
Az IPL kezelés során a szenon fény az elöregedett sejtréteget kimozdítja a környezetéből a fibroblasztok, kollagén termelődését segíti elő. Lényege, hogy az egész (arc, nyak, dekoltázs) bőrfelületet érő sokkszerű hő hatására az előregedett kollagénrostok zsugorodnak, megrövidülnek és ez azonnali bőrfeszesítő hatást okoz. Azonban a hosszútávú hatása jelentős, mert a nagy hő hatására az öreg, hibás kollagén elpusztul, ami a fibroblasztokat egyszerre sok új rost termelődésére serkenti. A megereszkedett bőrt simává, kontúrosabbá, feszesebbé varázsolja. A kezeléssel egyidőben a pigmentfoltok is halványulnak, az erecskék redukálódnak,tehát egyértelműen előnyére változik a bőr összképe, sima, egyenletes bőrfelszín alakul ki. Ezt a folyamatot Photorejuvenatio-nak nevezzük.

Tartós szőrtelenítés
A szőr naponta körülbelül negyed millimétert nő a szőrtüsző aljáról, 3 növekedési szakaszon megy keresztül.

Anagén, azaz növekedési fázis, amikor kapcsolódik a szőrszál a papillához!

Katagén, azaz hanyatló fázis a szőr gyökere fokozatosan elsorvad.

Telogén, azaz pihenő fázisban nincs osztódás, a szőrtüsző a felszínhez közel helyezkedik el, tehát a szőrszál elválik a papillától, szőr leválik, és kihullik.

A szőrszálak csak a növekedési fázisban reagálnak jól az IPL kezelésre (anagén első szakasz). Ilyenkor közvetlen kapcsolatban van a szőrszál a szőrtüszővel. A növekedési fázis folyamán melanin termelődik a szőrtüszőben, ami a szőrszál színét adja. A fény behatol a melanin sejtbe ott hővé alakul, elpusztítja a szőrtüszőt ezzel megakadályozva az újabb szőrszál termelését. A szőrszálban lévő melanin koncentrációjától függ a fény elnyelődésének mértéke, ezért a sötét és világos szálaknál más-más hullámhosszú fényt, alkalmazunk. A legjobb eredmény eléréséhez a legkedvezőbb az, ha a kezelendő testrészen minél több szőrszál van növekedési fázisban. A környező szövetek nem károsodnak. A kezelt területről 10-14 nap múlva kipotyognak az elhalt szőrtüszők.

1-2 napos (borotvált) 1-2 mm-es szőrzettel érdemes elkezdeni a kezelést, szoláriumozni kezelés előtt és után 3 héttel tilos! Kezelés előtti napokban nem ajánlatos a smink, arc-testápoló krémek, izzadásgátló használata!

Ellenjavallatok:
Fényallergia, bőrbetegségek: keloidos, hypertrófiás helyeken, aktív herpes, bőrgombásodás; tetoválások felett; keringési zavarok; rosszindulatú daganat, kemoterápia; pacemaker; epilepszia; lázas állapot; terhesség, szoptatás; roaccutane szedése az elmúlt 6 hónapban; fényérzékenységet okozó gyógyszerek 4 héten belül; elmúlt 21 napban gyantázott szőrzet; retina betegségek valamint cukorbetegség esetén nem javasolt.

1 villantás (impulzus) ára 90 Ft.
Testalkattól függ a villantások száma területenként

Új vendégeknek, az első kezelés alkalmával, 1 villantás ára 50 Ft.

Körübelüli vilantások számai:
Bajusz: 6-7
Hónalj: 20-25 /40-50
Áll: 10-12
Bikini vonal: 15-20
Teljes Intim: 40-50
Popsi: 50
Alkar: 60
Felkar: 50-60
Mellkas: 80-100
Hát: 110-130
Comb: 500
Láb térdig: 500


vissza a lap tetejére

IPL tartós szőrtelenítés, végleges szőrtelenítés


Kozmetika
Babor
Oxynergy
Rejuvi
TAKE TEN Face-fitness arckezelés
Lifting és drágaköves arcmasszázs
Gipszmaszk
3D műszempilla
Rejuvi szempilla-hosszabbítás
Mezolift arckezelések
Mezopen arcfiatalítás
Aranyfóliás luxus arckezelés
Yellow Rose Hyaluronic kezelés
Növényi õssejtes arckezelés
Hidroabrázió
Mikrodermabrázió
IPL tartós szőrtelenítés
A Napról amit tudni kell
Szabadgyökök

Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
hétfő, szerda, péntek
9-20
óráig,
kedd, csütörtök
12-20
óráig,
szombat
10-14-ig
LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes, publikálja a www.duotone.hu

Ön a(z) 4869 . látogatónk 2011. február 19-étől