Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

Mezoterápia
A mezoterápia eredete
Mezoterápia zsírbontás
Mezolift arckezelések
Mezopen arcfiatalítás
Mezoterápiás dermarolleres kezelés
Hajkezelés
HatóanyagokMEZOTERÁPIA ZSÍRBONTÁS

A mezoterápiás zsírbontás nem az általános fogyókúráról szól, amikor 5-10-20 kg-tól akarunk megszabadulni.
A fogyókúra utáni állapotot követő lefogyhatatlan makacs zsírpárnák eltüntesére alkalmas az injekciós zsírbontás, pl.: hasi-derék, comb belső-külső, térd feletti-illetve térd belső, integető-karok, toka testrészeknél alkalmazható.

Steril hatóanyagot (epesav, + organikus szilicium tartalmú koktél) juttatunk a kezelt területbe, apró tűszúrásokkal egy pisztoly segítségével. A szervezetazonos hatóanyagok a sejtmembránon keresztül emulgálják- folyékonnyá teszik a zsírsejteket. 14-20 nap alatt fokozatosan bontják le, tehát számuk egyre csökken, ami centikeben mérhető.

A sok pici szúrás is igen hatékony, mivel az apró hámsérülések gyógyulása során rengeteg sebgyógyulási hormon (citokin) termelődik, ezáltal serkenti az új kollagén képződését a szövetekben. Ez a technika 2-szeresen feszesít, egyrészről mechanikai hatások tűszúrások révén, másrészről a hatóanyag az organikus szilicium is gondoskodik a bőr rugalmasságáról fesszességéről még fogyás közben is, ezért nem kell attól tartani hogy megerszkedik a bőr a fogyokúra során.

Szúnyogcsípéshez hasonlíthatóak a szúrások. A kezelt területen apró bevérzések-lila foltok, esetleg ödéma kialakulhat, melyek pár nap alatt eltűnnek. Ezek a kísérő tünetek a következő kezelések alkalmával egyre csökkennek. A kezelés nem igényel fájdalomcsillapítást, de igény szerint lehetséges fájdalomcsillapító krém használata a kezelni kívánt testrészen. A kezelést követő napokban izomláz szerű fájdalom felléphet, a kezelt terület kissé érzékennyé válhat, nyomásra rázkódásra enyhén fájdalmas lehet, ezért érdemes a fizikai aktivitást néhány napra kerülni.

30-40 perc a kezelési idő, 2-3 hetente végezzük el a kezelést.

3 tenyérnyi területet tudunk egyszerre kezelni, mert ennyi zsírt képes a szervezet, 2-3 hét alatt lebontani, illetve energiává elhasználni. Mivel energiaként hasznosul a lebontott zsírsejt, ezért kevesebb bevitt kalóriára lesz szükségünk, szóval csökken az étvágyunk.

3-6-8 alkalomból áll egy kúra, természetesen a zsírpárnák nagyságától függően és igény szerint alkalmazzuk a kívánt eredmény eléréséig. Negyed évente 1 ismétlő kezelés ajánlott.

Már az első kezelés is általában igen hatékony 1,5 cm - 2 cm kerület csökkenés érzékelhető alkalmanként.

A kezelést követően a kifejezetten nyirokkeringést fokozó tevékenységek hullámmasszázs, szauna meleg gőzfürdő, tiltó listán vannak.

Pár nap - 1hét múlva torna, edzés, zsírtörő masszázs, hypoxiedzés ajánlott, (sok folyadék elejétől) mert segít a lebomló zsír elégetésében, szervezetből való távozásában.

Mivel a zsírsejtek nem képesek szaporodni, csak hízni és fogyni, ezért ami a mezoterápiás zsírbontás útján elpusztul az végleges. A leghatékonyabb kezelésünk a többivel szemben, más kezelésüknél csak a zsírsejt nagyságát tudjuk befolyásolni, ami újra képes nőni-hízni, ha visszatérünk eredeti étkezésünkhöz. Igaz a mezoterápiás kezelésnél is ügyelnünk kell az étkezésre, mert minden zsírsejtet nem tudunk elpusztítani és akkor a körülötte lévők az ott maradt zsírsejtek megint meghízhatnak bánatunkra, vagy más zsírgyűjtő helyünkön növekszenek tovább alakunkat eldeformálva, ruhánkat kihízva.

Volt példánk arra is, mikor 100 kg. feletti Vendégünkre a legnagyobb méretű hypoxis szoknya sem volt jó, 3 alkalom mezoterápiás kezeléssel 10 cm-t faragtunk le a derék-hasi testrészéről, és ezután Hypoxi edzéssel tudtuk folytatni az általános fogyasztását, Vendégünk nagy örömére.

Ellenjavallat: terhesség, szoptatás, epilepszia, pace-maker, cukorbetegségek, gyulladások, kezeletlen magas vérnyomás.

 

A MEZOTERÁPIA EREDETE

A mezoterápia orvosi és esztétikai kezelési módszer, Franciaországból származik.
Dr. Michel Pistor valósította meg és terjesztette el ezt a hatóanyag beviteli technikát.

Filozófiája: „Keveset ritkán és a megfelelő helyre”

Hazánkban Dr. Kalmár Miklós honosította meg, akinek köszönet érte.

Sok vendégünk is Imába foglalja a nevét, mert...

Az eddigi kozmetikai kezelések csak szemfényvesztésnek tűnnek a mezoterápiával végzettek mellett, mivel a kozmetikus sok esetben nem tudta legyőzni a bőr barrier funkcióját. A hatóanyag nem tudott bejutni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejthette volna jótékony hatását, és előidézhette volna hám és kötőszövet regenerációját, arc illetve testkezeléseknél egyaránt.

A hatóanyag bejuttatása mélyebb rétegekbe csak mezoterápiával oldható meg, ráadásul kevés anyag felhasználásával, mely a szervezetet nem terheli meg. A mezoterápiával végzett első kezelés is igen látványos és tartós az arcfiatalítás, bőrfeszesítés, zsírbontás, stria, narancsbőr és a hajhullás esetén is.

A klasszikus mezoterápia mikroinjekciós technikával dolgozik, míg napjainkban teret hódít a non-invazív fájdalommentes (Nobel-díjas) eljárás a tű nélküli mezoterápia. Így a tűszúrást követő kellemetlenségek mint fájdalom, lila folt, ödéma, bőrpír, csomók elmaradnak a vendégeink örömére.

további információ: www.medist.hu

 

Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől