Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

TESTKEZELÉSEK, CELLULITKEZELÉS
A cellulit nem csak kozmetikai probléma.

Számos hölgy életét megkeserítő narancsbőr kialakulásáért a rossz étkezési szokásokon valamint a női hormonok (ösztrogén) hatásán kívül a női kötőszövet jellege tehető felelőssé. A narancsbőr kialakulását ugyanis női szervezet struktúrája teszi lehetővé. A nők kötőszövet rostjainak szerkezete eltér a férfiakétól. a női kötőszöveti rostok ugyanis egymással párhuzamosak, könnyebben, ráadásul akár nagymértékű tágulásra is képesek, mint a férfiaké. Természetesen ezáltal is a szülésre hangolva a női szervezetet. A zsírsejtek-salakanyagokkal együtt alig várják, hogy a rácsokat kitölthessék, sajnos így kialakítva a hepehupás narancsbőr képletét, nem csak bosszúságunkra, hanem egészségkárosításunkra is.

Férfiaknál ritkán alakul ki a cellulit ennek oka részben az ösztrogén jóval alacsonyabb szintje és a kollagén, elasztin hálózatos szerkezetében található eltérésnek köszönhető. A férfiak egymásra merőlegesen helyezkedő keresztszálas kötőszövet rostjai miatt feszesebb kötésű, nagyobb ellenállású, míg a női kötőszövet lazább.

A cellulit képződés során a zsírlerakódás két további jelenséggel jár együtt vizesedéssel és fibrozissal, vagyis szövet megkeményedéssel.

Étrend, diéta, receptek

A cellulit több tényező együttes megjelenésével alakul ki zsírlerakódás a bőr alatt, vizenyő kialakulása és a kötőszövetek elöregedése miatt. A kötőszöveti rostok megvastagodása, vagy éppen kinyúlása, elszakadása is létre jöhet. A kötőszövet kinyúlt rostjain a zsírcellák könnyebben kinyomódnak. Ilyenkor veszíti el a test a konturját és megereszkedik a bőr. A cellulit elleni harcban nagyon fontos a zsírlerakódás megszüntetése, a kötőszövetek erősítése és a bőr feszesítése.

A zsírsejtek, ha jelentős tömegben felhalmozódnak, fájdalmasan nyomhatják az idegsejteket és hajszálereket.

A cellulitban szenvedők számára nagyon kellemetlen lehet a gyúró mozdulatokkal végzett masszázs, mert a cellulit szövetek oxigén ellátottsága rossz, emiatt az ott csökkent anyagcsere következtében felhalmozódnak a salakanyagok. A felhalmozódott salakanyagokkal teli zsírsejtek nyomják az ereket, idegeket és a nyirokpályákat, ami miatt nyirok pangás, érkárosodás alakul ki, és ez a masszázs során, a kézzel történt fogásokra, nyomásokra fájdalmas lehet.

Ezeknek a vendégeknek a testtekercseléseket ajánljuk.

Célunk minden esetben a keringési rendszer és az anyagcsere folyamat élénkítése salaktalanítása, feszesítése, valamint a hatóanyagok hatékonyabb bevitele a mélyebb rétegekbe.

Vérkeringést serkentő hatóanyagokkal dolgozunk, az ilyen hatóanyagok közös vonása, hogy meleget termelnek, mely a bőr látható kipirosodásával jár. Tágítják a véredényeket, ezáltal megnő az artériás vér beáramlása, s így több tápanyag és oxigén jut a szervekhez. Ezenkívül a vénákban folyó vér, a kötőszövetbe is eljut, segít a lerakodott salakanyagok elszállításában.
Ezek a kezelések hasonlóan működnek a nyirokmasszázshoz, a szövetekben lévő folyadékot a nyirokrendszer elszállítja.

A kúraszerűen alkalmazott testkezelésekkel és megfelelő életmódváltással kezelhető a már kialakult, és megelőzhető a még ki nem alakult cellulit. Természetesen, ha a kúra közben nem gondolja úgy a Kedves Vendég: ma voltam már kezelésen és péntek is van, meg egyébként is „mert-megérdemlem”, hát nyugodtan elmehetek fagyizni, sütizni a barátnőkkel. Ezzel bizony maga és ellenünk dolgozik!

A Hypoxitrénert és testkezeléseket, sokan mellőzik a téli hónapokban. Pedig nincs igazuk, mivel a narancsbőr kifejezettebb hideg időben, a zsírpárnák anyagcseréje ilyenkor tovább romlik. Ugyan télen is sokan járnak sportolni, de sporttal a vérkeringés, anyagcsere fokozás leginkább az izomzatban következik be és a bőr kötőszöveteiben nem fokozódik a mikrocirkuláció, nem emelkedik a hőmérséklet, ami elengedhetetlen feltétele az anti-cellulit eredményességének (sport közben is hideg popsi, hideg comb effektus). Aki szeretne ezen változtatni, avagy a cellulit stádiumának romlását megakadályozni, vagy állapotán javítani, annak feltétlenül gondolni kell erre, és télen is igénybe kell vennie a kúraszerű kezelés sorozatot. Ennek azért is van nagy jelentősége, mert télen energia dúsabban táplálkozunk, nehezebb ételeket, édességeket nagyobb mennyiségben fogyasztunk, tehát a testsúly gyarapodása, és a cellulit romlása törvényszerű. Hypoxitrénerrel, testkezelésekkel infraszaunával karban tarthatjuk. Ráadásul ezek a vendégek elegendő időt hagynak maguknak a változásra a nyárra való felkészülésre, mert tudjuk, hogy a narancsbőr kezelése javulása sok esetben 2-6 hónapot is igénybe vehet. Nem beszélve arról, télen sem okoz nekik problémát egy wellness, vagy uszodai program beiktatása. Az ér- visszérbetegségre hajlamos Vendégeinknek az Ultratone, vagy Mio System izomstimulálást, Flabélos, és Mezoterápiás kezeléseket ajánljuk.

Mint minden kozmetikai kezelést, a testkezelést is tisztítással és peelingezéssel érdemes kezdeni (otthon is lehet), megszabadítva a bőrt az elhalt hámrétegtől. Az alapos radírozással, elősegíthetjük a kezelés során alkalmazott hatóanyagok intenzívebb felszívódását. Használjunk vérbőségfokozó radírt, mellyel a szarukoptatáson kívül, fokozhatjuk a vérkeringést és a nyirokáramlást is.

Alkalmazható:
peelinghez: tengeri só, homok, papapain, iszap, növényi őrlemények, poliamid szemcsék, csigaház őrlemény, bambusz, stb.

pakolásnak: borostyán, zsurlókivonat, aloe-alga gél, oxigén-fürdő, iszapok, vadgesztenye, L-carnitin, koffein, egértövis, paprika, gyömbér, boróka, stb.

masszázshoz illóolajok: alga, fahéj, rozmaring, levendula, eukailptusz, zsálya, citrom, narancsolaj, geránium, boróka, vadgesztenye, esticin, mirha, tömjén, borsmenta, mentol, stb.

befejező testápolóként: yamgyökér, szója, köles kivonat, paprika, koffein, L-carnitin, mimóza, gaurana, kakaó, vadrózsa, stb.

kontraindikációk:
- lázas betegség,
- bőrsérülések,
- hűléses megbetegedések,
- szív és keringési rendszer rendellenességek,
- terhesség, szoptatás,
- visszér problémák,
- daganatos betegségek,
- idegrendszeri megbetegedések.vissza a lap tetejére

Testkezelések, cellulitkezelés: algás testfáslizás, aromaterápiás testtekercselés, parafango testtekercselés, Body Wrapping

Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől