Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

VENDÉGKÖNYV 2015

Írd meg nekünk véleményed, tapasztalatod kezeléseinkről!
Vendégeink véleményeit lejjebb olvashatod.

Nevem:

E-Mail címem:


Véleményem:


Előző évek véleményei:            
2016-2015.2016. 09. 19.

Sziasztok!

A kozmetika széleskörű és sokak által kedvelt kezelései közül most az arc és dekoltázs mezoterápiát és a mezopent szeretném kiemelni, ami valóban beváltja a hozzá fűzött ígéreteket. :-) Bőröm látványosan javult a kezelésektől, feszesebb, simább, kontúrosabb lett. Számomra a legtartósabb eredményt hozta. A megfelelő előkészítésnek köszönhetően nem is fájdalmas a kezelés, és másnapra nem marad nyoma.

Marcsi

drgmar@gmail.com


2016. 08. 11.

Utóbbi években nagyon stresszes életet éltem, keveset mozogtam ehhez képest sokat ettem, így sikerült a súlyommal 60 évesen a 167 cm-es magasságom mellett 100 kg fölé menni. Ekkor szółalt meg a vészcsengő, hogy azonnal el kell kezdenem a változást mielőtt komoly egészségügyi problémáim lennének. Interneten találtam rá a Lady Fitt Plusz szalonra óriási szerencsémre, mert elmondhatom, hogy itt kellemes környezetben igazán jó kezekbe kerültem. Ágival átbeszéltük mit szeretnék elérni, ennek alapján javasolta a számomra leghatékonyabb kezeléseket az évek során lerakódott zsírpárnák, az ödémák és a narancsőr fokozatos felszámolása érdekében. Mezoterápiával kezdtünk, utána a terápia a hullámmasszázs és a flabelos volt együtt. Természetesen szigorúan betartottam a táplálkozással és a folyadékbevitellel kapcsolatban kapott jó tanácsokat is. Az első 10 kg mínusz után következhetett a Hypoxitrainer. A mezoterápiás kezelést még 3 alkalommal megismételtük és nagy boldogságomra 3,5 hónap alatt 18 kg-ot fogytam. Emellett a derékméretem 107,5 cm-ről 100 cm-re, a csí­pőm 131 cm-ről 118 cm-re csökkent! Azóta sokkal szívesebben nézek a tükörbe, ismerőseim is észrevették a változást, de a lényeg, hogy sokkal jobb a közérzetem is. Kitartóan folytatom tovább a kezeléseket, irány a következő 10-15 kg, amíg el nem érem a koromhoz és magasságomhoz mért ideális súlyt. Hiszek Ági hozzáértésében, szakmai tapasztalatában és rám ható pozitív energiáiban. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, ha igazán jó eredményeket akar elérni!

Zsuzsa

zsuzsanna.kovacs956@gmail.com


2016. 06. 15.

Tavasszal találtam rá a szalonra internetes keresgélés során, mivel számomra még ismeretlen tavaszi megújulási lehetőséget kerestem. A hypoxitréner S120 egyből felkeltette kíváncsiságomat, s rögtön vettem egy 12 alkalmas bérletet. Az eredményeim önmagukért beszélnek (pedig halkan megjegyzem 55+ korosztály vagyok), súly előtte: 64 kg, derék 74 cm, csípő 97 cm, comb 57 cm, utána 58-59 kg, 68-69 cm, 92 cm, 52 cm. Összefoglalva mínusz 5 kg és általában mínusz 5 cm. Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy a kezelések és a Hypoxi akkor tudja a hatását igazán kifejteni, ha a megfelelő táplálkozással és e honlapon leírt tanácsok betartásával is párosul. Én betartottam a szabályokat, azért sikerült ilyen eredményeket produkálni és visszajáró vendég is lettem, leszek, mert jó a csapat és a légkör. Köszönöm Nektek Ági és csapatod!!!

Ilona

fonx13@freemail.hu
2015. 12. 01.

Júliusban találtam rá a szalonra, vákuummasszázst kerestem (ahova addig jártam az a szalon bezárt) Mivel a hasamról a heti 3* edzéssel sem tudok lefogyni így 30 évesen, Ági rábeszélt egy vakuummasszázsnál eredményesebb kezelésre, a MEZOTERAPIÁRA. Nagyon féltem tőle, de az eredmény magáért beszél (és a kezelés kibírható) Eddig 4 kezelésen vagyok túl a has és derék tájon (Júl, Aug, Okt és Nov), következő héten lesz az 5. alkalmam. A MEZOTERÁPIÁRA ezért is jó számomra, mert nem Magyarországon élek és a kezelést elég 3-4-6 hetente ismételni. Amsterdamból lettem visszajáró vendég. Köszönöm Ági ÖrÖk hála :)

Megyes Alexa

megyesalexa@me.com


2015. 09. 16.

Sziasztok!

Én 10 éve rendszeresen sportolok, ebből 4-et versenyszerűen, és jelenleg is fitness edzőként dolgozom, tehát a mozgás, az egészséges táplálkozás, valamint a tudatos életmód gyakorlatilag gyerekkoromtól kezdve végigkísérték az életem.
Épp ezért éreztem nagyon igazságtalannak, hogy 25 éves koromra narancsbőrproblémákkal kellett szembesülnöm.
Súlyproblémám egyáltalán nem volt, sőt még a hasam is tónusos maradt, és nem is híztam, csak megjelent az a bizonyos narancsbőr.
Elkeseredetten kerestem mindenféle alternatív megoldást, amely az edzés, és a diéta kiegészítéseként megszabadíthat a makacs cellulittól, de semmi sem vált be, egyszerűen nem akart eltűnni.
Először 3 hónapja találkoztam a Hypoxi trainerrel és a mezoterápiás kezelések lehetőségével, azonnal tudtam, hogy ki kell próbálnom. Azóta az első 20 alkalmas Hypoxi bérletemből már csak 2 alkalom maradt, kiegészítésként pedig 2 mezoterápiás kezelést is kértem a fenekem alatti ominózus területeken.
És igen, örömmel osztom meg, hogy a csoda velem is megtörtént, a narancsbőröm teljesen eltűnt, a fenekem és combom pedig sokkal feszesebbek lettek. :)
Hihetetlenül jó érzés ismét elégedetten nézni a tükörbe, ezért nagyon hálás vagyok a LadyFittPlusznak!
Ez a hely azóta kicsit olyanná vált számomra, mint a nyugalom szigete, ahol kikapcsolhatok 30 percre a Hypoxin, ahol mindig azt érzem, hogy fontos vagyok, figyelnek rám és megértik a problémám, ráadásul a megoldást is tudják rá!:) Köszönöm szépen Áginak, akihez bármilyen kérdéssel fordulhattam, és aki csodálatos módon leradírozta a narancsbőröm, és Vivinek is, aki szintén mindvégig szuperkedvesen segített az én kis cellulit elleni harcom során.

Köszönök mindent, a LadyFittPlusz nélkül nem sikerült volna, szuperek vagytok! :)

Luca

lucaszakmary@gmail.com2015. 06. 30.

Kedves Ági!

A mai napi vákuum plusz Hypoxi kezelésem le akartam mondani, mert a menstruációm miatt görcsölt a hasam, de gondoltam kemény leszek, kibírom! :)
Minden hónapban van egy nap a menzesz alatt, amit csak fájdalomcsillapítóval bírok ki! A mai nap lett volna ez, de mielőtt mentem hozzátok nem vettem be, gondoltam majd utána. De a vákuum és a Hypoxi csodát tett, és nem kellett gyógyszerhez nyúlnom!!! :)
Mindemellett szeretek hozzátok betérni, mert mindig kedvesek vagytok és jó a hangulat!! Köszönöm!! :)

Andi

andeebaby@gmail.com2015. 05. 29.

Nagyon szép lett a szempillám! Köszönöm :)

Szabina

szabybaba@citromail.hu2015. 02. 09.

Sziasztok!

A szalont alapvetően nem súlyproblémáim miatt kerestem fel, hanem a nagyon csúnyává vált narancsbőröm miatt, ami a combjaimon és a fenekem volt. Ágival egy 8 alkalmas orosz zsírégető-cellulit masszázsban egyeztünk meg. Hetente kétszer jártam hozzá, nagyon figyeltem a napi 2-2,5 liter folyadékra, picit odafigyeltem az étkezésekre, és mellette mozogtam is. Az eredmény elképesztő! Kevesebb, mint 4 hét alatt így változtak a méreteim:
Derék: 74 cm 71 cm
Csípő: 103 cm 99 cm
A narancsbőröm is gyönyörűen halványul. Ami pedig ezen kívül még boldoggá tesz, hogy a kezeléseket megelőzően napi szinten okozott problémát a puffadás, de kezelések részeként történő has átmasszírozása helyreállította a dolgokat, 1 hónapja egyáltalán nem jelentkezett ez a probléma.
Nem állok meg, hiszen a bikini szezonig van még pár hónapom, így a mozgás és a helyes táplálkozás mellett, csinálok egy 10 alkalmas Hypoxi-kúrát. Rugalmas időpontok, kellemes hangulat és látványos eredmények. Próbáljátok ki!
Köszönöm, Ági! :)

Luca

lucababa@citromail.hu2015. 01. 05.

Sziasztok!

Ezúton szeretnék köszönetet nyilvánítani kedves Áginak, a rekord fogyásom hozzájárulásáért! 66,2 kg-mal kerestem fel először a szalont. (és 162 cm magas vagyok) Hypoxikezelésen vettem részt először, utána 2x voltam zsírtörő masszázson majd 1 mezoterápián. A jelenlegi súlyom 52,4 kg! Hozzátenném még hogy borzasztó narancsbőröm volt aminek 95 %-a eltűnt! Mindenki ledöbbenve jegyzi meg, hogy mennyit fogytam! Természetesen senki ne feledje, hogy bizony az étkezésre és az elegendő folyadékbevitelre is nagy gondot kell fordítani!
Még cm-ben is leírom a változásokat!
Figyelem! Az első adat a kezelés előtti a második magától értetődően a kezelések utáni. Csípő: 103cm-91cm!
Derék: 90cm-70cm!
Combok: 62cm-54cm!
Remélem tudtam egy kis kedvet csinálni mindenkinek!
Egy 12 hónapos kisfiú Anyukája, Vivien... :)

vivien1985@live.comElőző évek véleményei:            
2015.
vissza a lap tetejére
Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes